Menu

Sydney, orasul alergatorilor…

Postat de Andrei Rosu pe 3 august, 2010

Ma declar fascinat de Sydney!

Desi sunt aici de mai putin de 2 zile, pot spune ca m-am indragostit de acest oras. Are cate ceva din toate locurile frumoase pe care le-am vizitat pana acum: energia si diversitatea New York-ului, atmosfera Boston-ului, romantismul Tel Aviv-ului, yachturile St. Tropez-ului, barurile din Londra, verdeata din Munchen, palmierii din Barcelona, amabilitatea si bucuria de a trai a oamenilor din Havana, porumbeii Veneziei, convietuirea cu animalele si facilitatile extraordinare (= respect) pentru persoanele cu dezabilitati – ca in Montreal… 

In plus, un farmec aparte si multi, foarte multi oameni care merg cu bicicleta sau alearga pe faleze de dimineata pana noaptea, indiferent daca ploua sau nu (se vede ca au organizat olimpiada :)).

In ce ma priveste, incerc sa profit la maxim de cele 2 zile si jumatate pe care le petrec aici, asteptandu-mi avionul. Astazi aveam in plan sa vad opera, sa ajung la gradina zoologica, sa ma urc pe Harbor Bridge si sa vad balenele din largul portului.

Pentru ca a plouat in prima parte a zilei si, in plus, valurile mari ale Pacificului au cauzat anularea iesirilor in larg pentru a ne intalni cu balenele, am amanat pentru maine aceasta activitate. Tot pentru maine am lasat si urcatul pe pod.

In schimb, am fost la gradina zoologica, care este SUPERBA (de abia astept sa revin aici cu familia, cred ca fiul meu o sa fie incantat sa mangaie girafe, canguri, koala…) si am vizitat opera din Sydney (fara comentarii :)). Curiozitatea de a vedea cel mai mare ecran IMAX din lume m-a facut sa vizionez un documentar 3D de 45 de minute despre Tahiti si surferi. Foarte tare!!!

Cam atat pentru azi. Maine sper sa fie frumos si sa vad balenele, sa urc pe pod si, in plus, sa ajung pe Bondi sau Manly Beach pentru o lectie de surfing. Nu de altceva, dar vreau sa imi incarc bine bateriile, pentru ca de luni ma intorc la serviciu si vreau sa termin cu succes cateva proiecte :).

Pe curand,

Andrei calatorul

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Sydney, orasul alergatorilor…”

  1. … frumos , frumos de cele povestite , … apropo , poza surprinde un instantaneu al startului in cursa Vs. domnul cangur prin Sydney ?!!!
    al tau ,
    cristi .

  2. Ramses3 spune:

    Foarte foarte misto 🙂

  3. Miezu` spune:

    Andrei, Andrei, apropos de canguri … :)))
    http://www.albinoblacksheep.com/flash/end

    😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *