Menu

Un salut pe fuga, de la Istanbul…

Postat de Andrei Rosu pe 16 octombrie, 2010

Salutare din vechiul Constantinopol!

Cata istorie poata sa zaca in orasul asta… Dar sa nu intru in amanunte, pentru ca nu mai apuc sa ma culc 🙂

Stau cam slab la capitolul ‘somn’, pentru ca ultimele saptamani au fost cam nedorimite pe motiv de TEDx. Nu ca as fi petrecut noptile gandindu-ma la ce voi avea de spus (lucru ceva mai simplu, avand in vedere ca era vorba de povestea mea – nu de vreo demonstratie stiintifica), ci din cauza stresului de a vorbi in public.

Bine ca s-a terminat (desi mi-ar fi placut sa mai vad vreo 30-40 de prezentari TED – multe dintre ele au fost foarte tari), si pot sa ma intorc la ‘alergarile’ noastre.

Am ajuns la Istanbul aseara. Vreme incredibil de… normala :), 17-18 grade, temperatura care s-a repetat si azi. Fara soare (doar ceva raze pe la asfintit), fara ploaie si sper sa se mentina pe aceeasi linie si maine.

Mi-am luat numarul de concurs si chip-ul. Maine la 7 dimineata vom fi luati cu autobuzele din ‘centru’ (am folosit ghlimiele, pentru ca imensitatea asta de oras cred ca are vreo 4-5 ‘centre’…) si dusi in partea asiatica a Istanbulului, unde va fi zona de start. La 9.00 ar trebui sa inceapa, deci pana in 12.30 ar trebui sa trec linia de sosire (mi-am propus un timp de 3h 30 minute, ceea ce ar fi foarte bine pentru al 3-lea maraton din viata mea).

Atat pentru moment…ma duc sa ma culc (DA, DEODATA CU GAINILE!! :))

Revin maine dupa-amiaza cu stiri. Ca sa nu aveti cine stie ce asteptare gen ‘Andrei pe podium’ sau ‘Andrei in primii 10’, va asigur ca acest maraton se va castiga cu un timp mai mic de 2h si 10 minute, avand in vedere premiile si bonus-urile uriase care se vor da (50.000 $ premiul 1, bonus 150.000$ pentru un timp mai mic de 2h 05). Nu-i asa ca va vine sa va apucati de maraton?? :)))

Noapte buna…

PS – 17 octombrie este o zi cu multe maratoane pe glob. Succes Vlad (Amsterdam), succes Raul (Toronto), succes Ro Club Maraton, Hospice si tuturor alergatorilor de la maratonul Bucuresti!!!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Un salut pe fuga, de la Istanbul…”

  1. DANIELA spune:

    Succes, Andrei! Ne vom gandi cu drag la tine si iti tinem pumnii!!
    Sa dea Domnul sa-ti atingi telul si faci performanta dorita!
    Bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daniela

  2. Bafta Andrei ! , … „Sa Te Tina De” 3h.28 ! ,
    Al Tau ,
    cristi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *