Menu

Daca vreti sa va trimit un e-mail…

Postat de Andrei Rosu pe 28 octombrie, 2011

Pregatirile pentru alergarea Brasov – Bucuresti continua si va multumesc mult pentru mesajele de incurajare primite pe blog! Va povesteam ca obiectivul alergarii de la Brasov la Bucuresti  este de a strange fonduri pentru fundatia HOSPICE Casa Sperantei. Pentru a ii ‘rasplati’ pe donatori, m-am gandit sa le trimit mail-uri pe parcursul acestei alergari, pentru a impartasi cu ei impresiile ‘la cald’. Care sunt pasii ?

Pasul 1. Aici aveti conturile la care puteti face donatii (nu exista un minim, suma ramane la latitudinea voastra…):  RO32BACX0000000271656001 – cont in RON sau RO05BACX0000000271656002 – cont in EUR, cod SWIFT – BACXROBU (ambele deschise la UniCredit Tiriac Bank). Beneficiar: Hospice Casa Sperantei.

Pasul 2. Dupa ce ati donat (NU este necesar sa imi trimiteti copia ordinului de plata, am incredere in voi – stiu ca ati avea mustrari de constiinta :)),  va invit cu drag sa intrati pe ACEST LINK (cel tarziu marti, 1 noiembrie) pentru a inscrie mail-ul/urile la care vreti sa primiti informatii in timp real despre alergarea Brasov – Bucuresti.

Pasul 3. Pana miercuri, 2 noiembrie, veti primi un mail de confirmare a inscrierii, la adresa / adresele indicate. Iar pe 3 si 4 noiembrie urmeaza mail-urile cu informatii despre felul in care decurge alergarea…

Va reamintesc si numarul de telefon pe care il voi folosi in timpul cursei: 0737.548.736. Sper sa am mainile suficient de dezghetate pentru a putea citi si raspunde (in limita posibilitatilor fizice :)) la eventualele mesaje. Exemplu de mesaj ‘motivator’: „Salut Andrei, eu sunt acum la caldurica in pat, mananc o felie de pizza, beau o ciocolata calda (sau un pahar de vin viert) si ma uit la un super film! Tu ce mai faci? Iti doresc succes la alergare!…” sau „Andrei, mai ai mult de alergat? As vrea sa ma culc si ma interesa sa aflu cum se termina experienta asta…” sau „Daca nu mai poti, vezi ca ai tren din Ploiesti la 6:10…” 🙂

Cu recunostinta!

Andrei

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (8)

8 răspunsuri la “Daca vreti sa va trimit un e-mail…”

  1. pircu spune:

    imi imaginez conversatiile vesele la voi la masa, seara, in ajunul plecarii:
    copilul: „tati, tati, ce faci maine?”
    „maine tati pleaca devreme cu trenul la Brasov, si se intoarce repede acasa, pe jos”
    nu stiu daca ati bagat de seama, „tati” vorbeste mereu la persoana a treia cu copii, ca Alain Delon. mie-mi zicea tata asa si cand aveam 20 de ani: „tati n-are bani de discoteca si se gandeste c-ai putea sa stai si acasa sambata seara, cu familia. are dreptate tati?”
    dar sa revenim la ala mic:
    „poti sa ne-aduci zapada de la munte tati?? sau un pui de urs?”
    „da, va aduce tati zapada, va aduce si papanasi de la Trei Brazi, si ursuleti. ce mai vreti sa va aduca tati?”
    mami, ceva mai putin ambalata de planul lui tati decat plozii: „mami vrea niste provizii de la Carrefour daca tot e-n drumul lui tati care face ce face si se sustrage de la cele casnice… cat o sa dureze escapada asta, ar vrea mami sa stie?”
    „tati are cam doua sute de mii de pasi pentru retur; hai sa zicem la trei pasi pe secunda, in saizeci si sapte de mii de secunde aproximativ tati e iar acasa, deci e vorba de secunde… mici secunde firave, o nimica toata”
    „iti trebuie ceva pe drum? iti prepar niste sandwiciuri? o buiota? un termos cu macinici?”
    „ah, tati calatoreste lejer, nu se-ncurca cu bagaj. daca nu e cu banat as vrea sa iau cu mine doar ghiozdanelul special de doua grame trei sute cu samburi de migdale si sirop energizant”
    sunt pe-aproape?

  2. Cristi spune:

    Mult succes Andrei! Sunt alaturi de tine 🙂 !!!

  3. Paul Georgiana spune:

    HAI ANDREI….. MAI AI UN PIC.

  4. Paul Georgiana spune:

    Andrei ai reusit sa faci multa lume sa planga prin gestul tau……inclusiv pe mine. Esti un om deosebit

  5. Marina Sassu Irimie spune:

    BRAVO, ANDREI! Foarte frumos ca iti folosesti calitatile deosebite pentru o cauza de omenie. Eu iti acord distinctia suprema de OM BUN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *