Menu

3 romani la maratonul Sahara 2012! Se mai fac inscrieri…

Postat de Andrei Rosu pe 15 ianuarie, 2012

27 februarie 2012 este data desfasurarii editiei cu nr. 12 a maratonului Sahara (Algeria), competitie de care ma leaga amintiri foarte placute. Anul trecut am facut parte din prima echipa romaneasca participanta la acest eveniment socio-politico-sportiv, cu multe sanse sa devina de traditie si pentru noi, romanii.

Vineri am fost sunat de Dragos Georgescu, unul dintre membrii activi ai asociatiei Traiesc Sanatos (despre care promit sa povestesc cu alta ocazie), care mi-a spus ca s-a inscris la maratonul de care va povesteam mai sus si, fireste, a vrut sa afle detalii si informatii care l-ar putea ajuta sa ‘supravietuiasca’ celor 7 zile pe care le va petrece in tabara de refugiati Saharawi. Am aflat, astfel, ca Romania va fi reprezentata din nou de o echipa, pana acum fiind inscrisi 3 conationali!

Inscrierile continua (dar trebuie sa va grabiti!) si, daca sunteti interesati, puteti sa luati legatura organizatorii competitiei (Diego Munozclick aici) si, bineinteles, cu Dragos (imi scrieti si va pun in legatura cu el) pentru a primii detalii si pentru a va alatura alegatorilor nostri (carora le tin pumnii!! :)). Taxa de inscriere este de 900 de euro si include transport aerian Madrid – Tindouf (si retur), cazare si masa timp de o saptamana, participarea la maraton, o calatorie la dune (veti vedea unele maaaaaari :)) etc. (vezi mai multe info AICI). Evident, la aceasta taxa mai adaugati un zbor Bucuresti – Madrid si retur (anul trecut, am zburat cu Tarom-ul, ne-a costat un pic peste 100 eur / persoana).

Daca nu va tenteaza maratonul sau nu sunteti deocamdata pegatiti pentru a alerga aceasta distanta, am vesti bune pentru voi: competitia include si curse de semi-maraton, 10 km sau 5 km!

Si, ca sa sporesc apetitul pentru Sahara… click aici pentru pozele mele de la acest maraton. Va doresc o experienta formidabila si drum bun!

PS – Dragos va participa la semi-maratonul Gerar din 29 ianuarie – echipa Traiesc Sanatos 101 (a a propos, toate locurile s-au ocupat deja la semi-maraton, au mai ramas doar la cros :)) – si puteti sa ii cereti detalii acolo…

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “3 romani la maratonul Sahara 2012! Se mai fac inscrieri…”

  1. Lemnaru Marius-Florin spune:

    Multă baftă Andrei!!!! Să mă ţii la curent cu „dunele”…. Şi multă sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *