Menu

Ce punem in bagaj la un triatlon?

Postat de Andrei Rosu pe 26 iulie, 2013

Duminica are loc prima editie a triatlonului Brasov si m-am gandit sa punctez, pe fuga, cateva lucruri din check list. Sunt sigur ca deja v-ati facut bagajul, dar poate v-a (sau ne-a) scapat ceva… Inainte de asta, sa va mai spun (tot pe fuga :)), ca obiectivul meu pentru acest triatlon este de a il termina suficient de odihnit pentru tura de bicicileta pe care o am in program duminica dupa-masa (Brasov – Bucuresti). Asa ca…ma voi bucura de peisaj si de experienta! 🙂

triathlon-equipments1Inainte de start. Check list (si/sau to do list); Suport auto bicicleta; Servisare bicicleta; De revizuit program concurs; Harta traseu bicicleta (profil); Plan cursa (inclusiv nutritie); Carbo loading; Acte; Telefon; Card; Aparat foto; Energizante / Isotonice; Ridicare kit inscriere; presiune in cauciucuri (exista site-uri si aplicatii care te ajuta sa determini presiunea functie de tipul bicicletei si de greutatea ta).

Inot. Swimsuit lung; Casca neopren; Pantaloni tri; Gambiere compresie; Ochelari (2); Crema anti-frecare; Punga de plastic; Crema de incalzit; Prosop; Ceas; Bidon cu apa; Geanta.

Bicicleta. Bicicleta :); Casca; Bidon; Sosete; Pantofi; Ochelari; Bluza; Pantaloni (daca nu folosim tri suit sau tri pants); Buff; Geaca de ploaie; Leviere; Camera; Pompa / CO2; Antifurt; Ulei; Manusi; Manusi de plastic (optional, pentru a evita murdarirea cu ulei in cazul problemelor tehnice :)); Imbusuri (mini-trusa); Servetele umede; Mini-crema musculara; Ciclocomputer; Numar de concurs (pus pe elastic).

Alergare. Pantofi de alergare; Sosete (in caz ca se uda cele folosite la proba anterioara); Sapca.

Dupa finish. Glutamina; Shake de reload (carbohidrati & proteine); Haine de schimb; Pungi plastic (pentru haine ude); Geanta.

Sa ne vedem cu bine la finish!!

PS – ca inainte de orice triatlon, va invit sa revizuiti cele 37 de ponturi care va vor face viata mai usoara la concurs. Totodata, puteti viziona si un filmulet postat anul trecut, inainte de primul meu triatlon Ironman.

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *