Menu

19 beneficii ale alergarii. Plus un cadou (valabil 3 zile).

Postat de Andrei Rosu pe 11 septembrie, 2017

In primul rand, imi cer scuze pentru numarul mic de beneficii prezentate in acest scurt video. Dintr-un total de peste 100, am selectat 19, astfel incat filmuletul sa nu se transforme intr-un lungmetraj 🙂

Obiectivul acestei postari (in afara prezentarii beneficiilor alergarii) este de a iti aminti ca, la un moment dat, ai fost cel mai rapid dintre multe, multe milioane de spermatozoizi. Si ca noi, oamenii, am fost inzestrati cu un corp care poate face aproape orice (sa mearga, sa alerge, sa sara, sa se catere, sa se rasuceasca, sa inoate, sa pedaleze, etc.). Dar nu am fost facuti pentru a sta pe scaun ore, zile, saptamani si luni in continuu.

Orice miscare este mai buna decat nicio miscare, asa cum o actiune – oricat de mica -, ne ajuta sa schimbam un context in care parem ‘intepeniti’. Exista sute de sporturi pe care le putem practica, dar cele mai multe dintre ele au in comun un lucru: alergarea.

Din momentul in care invata sa mearga, copiii au doua viteze: repede si foarte repede. Din pacate, pe masura ce avansam in varsta si dobandim un anumit confort, relatia noastra cu sportul devine tot mai distanta, cu consecintele de rigoare (riscul aparitiei unei boli ‘moderne’ si pierderea treptata a beneficiilor care vin la pachet cu miscarea).

Dupa cum te-am mai anuntat pe acest blog, in vara anului trecut am lansat 42kRosu – de la canapea la maraton, in 4 luni – un program online care te ajuta sa te ridici de pe canapea, sa integrezi cu usurinta alergarea in stilul tau de viata, fara accidentari si fara a iti neglija familia, prietenii sau cariera si, in maxim 4 luni, sa poti alerga un maraton (adica 42 de kilometri si 195 de metri).

Comunitatea creata pe Facebook in jurul acestui program a depasit, de curand, 1.300 de membri si tot atatea povesti de viata in care oamenii lasa la o parte scuzele sau temerile si devin o sursa de inspiratie pentru cei din jurul lor.

Incepand de astazi si pana pe 13 septembrie te poti inrola in programul 42kRosu la un pret… de toamna.


DETALII AICI DESPRE PRETUL-CADOU!


Ce primesti?

  • Un plan de antrenament, creat pentru sportivii amatori si foarte usor de urmat. La inceput, antrenamentele includ atat alergare (usoara), cat si mers (pe jos!), astfel incat sa ii permitem organismului tau sa se adapteze, gradual, la efort.
  • Un set de 16 resurse video (plus doua bonus!) in care iti impartasesc strategiile mele de mentinere pe termen lung a motivatiei si de integrare a alergarii in rutina zilnica, tehnici de respiratie, relaxare, incalzire si alergare fara dureri, exercitii de stretching si de intarire a musculaturii, informatii despre hidratare si nutritie, modalitati de abordare a antrenamentelor si a curselor, precum si solutii eficiente pentru recuperare rapida.
  • Acces in comunitatea creata in grupul privat Facebook 42kRosu.
  • Aplicatia 42kRosu. In cazul in care folosesti un telefon cu sistem iOS (iPhone), poti accesa din aplicatie planul de antrenament si resursele video. Pe masura ce atingi niste borne ale programului, primesti gratificari si bonusuri de la partenerii aplicatiei. In plus, o poti sincroniza cu Apple watch.

DETALII AICI DESPRE PRETUL-CADOU!


Ce spun membrii comunitatii 42kRosu?

A fost intr-adevar cum ai spus – ” De la canapea la Maraton…” :). M-a ajutat tare mult programul si inca ma ajuta! Robert A.

Avantajele inrolarii: am cunoscut oameni minunati, am acces la o multime de informatii utile, am integratsportul in viata mea, imi place vremea indiferent de starea ei , m-am convins ca limitele sunt numai in mintea mea… iar varsta este doar un numar. Multumesc, Andrei! Vlad I.

Pentru mine a insemnat, pe langa maratonul alergat, un mod de disciplinare personala, mai mult curaj, mai multa eficienta. De asemenea, de foarte mare importanta si foarte motivanta este comunitatea 42kRosu! 🙂 Paul P.

Pentru mine a insemnat categoric o eficientizare a timpului, o mai buna organizare si implicit imbunatatirea rezultatelor. Eu am ales sa intru in program pentru ca proiectul meu de suflet dion acest an se numeste „42km la 42 de ani” . Am mai alergat pana acum cateva semimaratoane si alte curse mai scurte, dar – desi alerg de cativa ani -, simteam ca nu progresez. Prin urmare m-am inscris la MIB si apoi in program, pe care mi l-am calculat astfel incat sa se incheie chiar inainte de cursa. Sper si cred ca voi termina onorabil maratonul si sunt absolut sigura ca acest lucru se va datora in mare masura programului conceput de Andrei! Alina G.

Cu ajutorul programului mi-am dezvoltat un obicei sanatos (alergarea dar si alte activitati sportive). Chiar și dupa finalizarea programului alerg de minim trei ori pe saptamana. Cu ajutorul programului sunt mai atent la ceea ce mananc :). Mulțumesc, Andrei! Ciprian P.


DETALII AICI DESPRE PRETUL-CADOU!


Ne vedem in program!

Andrei

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *