Menu

44 pentru 44: echipament pentru micii sportivi!

Dragi prieteni,

Poate că mulți dintre voi știți deja faptul că particip la curse de anduranță, care mă obligă să mă transform într-un om capabil să le termine.

Poate o parte dintre voi știți și că de-a lungul timpului m-am implicat constant în diferite campanii caritabile.

Anul acesta împlinesc 44 de ani și am o dorință. Nu vreau un cadou anume – cred că sunt norocos și am deja în viața mea acele persoane și lucruri pentru care să fiu recunoscător.

Așa că vă invit să facem împreună un singur lucru: să echipăm micii campioni! Mai precis, să strângem suma necesară pentru a echipa 44 de sportivi juniori (găsiți mai jos detaliile despre campanie și copiii pe care îi vom ajuta). Sportivii asupra cărora m-am oprit, împreună cu Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, sunt deja sportivi de mare perspectivă, chiar dacă sunt copii și tineri. De la multipli campioni naționali, până la copii ce se pregătesc să ne reprezinte țara la Olimpiadă, acești mici sportivi sunt cei care vor deveni imaginea sportului românesc în lume și este de datoria noastră să îi sprijinim, pentru ca un impediment atât de mic cum este lipsa echipamentului să nu fie o piedică în calea obiectivelor mărețe pentru care ei muncesc zi de zi.

Donațiile se pot face prin intermediul acestui link (sau prin modalitățile descrise în continuare), iar mai jos găsiți detalii despre proiect.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și – de această dată – și de micii sportivi!

Cu simpatie,

Andrei

**

CE ASIGURĂM, CONCRET?

BUGETUL PROIECTULUI

Îmi doresc ca împreună să sprijinim 44 de sportivi cu un echipament în valoare aproximativă de 500 RON. Valoare totală: aprox. 22.000 RON.

CUM SUNT SELECTAȚI SPORTIVII?

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL colaborează cu antrenori și cluburi sportive care vor pune la dispoziția noastră, a donatorilor și a sponsorilor informații despre sportivi de perspectivă care au nevoie de suport.

Evoluția fiecărui sportiv din acest proiect va fi monitorizată și susținută pe termen lung, pentru că performanța are nevoie de sprijin consecvent.

***

Iată câțiva dintre micii campioni pe care îi vom sprijini împreună pentru a avea echipament adecvat sportului practicat de ei.

DARIUS RÂPĂ (14 ANI, MULTIPLU CAMPION ESCALADĂ)

La 14 ani, Darius Râpă, component al Alpin Club Carpatic București și al Lotului Național de Escaladă Copii, este unul dintre cei mai promițători sportivi români. Darius Râpă este născut în 2006, iar până în prezent a câștigat de 7 ori titlul de campion național la escaladă-copii. David provine dintr-o familie monoparentală cu 4 copii și în prezent se antrenează pentru a-și face trecerea la juniori, confirmând rezultatele naționale și în cadrul competițiilor internaționale (Campionatele Europene și Mondiale), dar și pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024.

RUBEN CHIVI (16 ANI, MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL ATLETISM SPRINT, ÎN PROBE DE 100, 200 & 400M)

Ruben are 16 ani, provine dintr-o familie cu 5 copii, are grijă de sora sa mai mică (Sarai) și de fratele mai mic (Elisei), iar uneori și de vărul său mai mic (Teodor). Se antrenează din greu de luni până sâmbătă și a adunat în palmares șapte titluri de campion național al României.

LUCIAN ȘI GABRIEL ȘTEFU (17 ANI, MULTIPLI CAMPIONI NAȚIONALI ATLETISM SEMIFOND, CATEGORIE J2)

Frații gemeni Ștefu sunt din Buzău și sunt institutionalizați (trăiesc la casa de copii, împreună cu fratele lor mai mic Ionuț, în vârsta de 11 ani). Când aveau 10 ani, mama lor a fost nevoită să îi lase la un centru de plasament. În prezent sunt deja în al treilea centru de plasament în decurs de 6 ani. Sportul i-a salvat de la obiceiuri proaste, de la anturaj obscur, iar în prezent se antrenează conștiincios ca să ajungă foarte sus, idolii lor fiind Nicolae Soare și Andrei Rusu. Nevoile lor sunt inclusiv de bază, adică o masă de prânz zilnică, plus echipament, cantonamente, vitaminizare.

FRAȚII BORCAN (9 & 10 ANI, BOX)

Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt doi frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. Copiii sunt crescuți cu mare dificultate de tatăl lor, nevoile copiilor fiind dintre cele mai de bază, legate de hrană zilnică adecvată sportului practicat.

CĂTĂLINA IGNAT (9 ANI, ARTE MARȚIALE)

Cătălina are 10 ani, este din Târgoviște, învață foarte bine (intră în clasa a III-a) și are ca pasiune artele marțiale. Familia o susține în pasiunile ei, dar are nevoie de sprijn pentru a-i asigura resurse pentru sport, echipamentul fiind o nevoie de bază.

ECHIPA SWIM ART (8 FETE ÎNTRE 8-16 ANI)

Înotul sincron este un sport dificil și artistic, care ne este cunoscut mai mult de la transmisiile televizate ale concursurilor internaționale, poate deveni o realitate și pentru Romania. 8 fete din echipa de sincron SWIM ART, au nevoie de sprijin pentru a face performanță la demonstrații și competiții, nevoia lor cea mai apropiată fiind 8 echipamente identice pentru a continua să facă spectacol acvatic!

***

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea ECHIPAMENT PENTRU MICII CAMPIONI

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org