Menu
Training

Cursul meu se numește
Ultra-Productivitate.

Pentru că a duce lucrurile la bun sfârșit mai repede, mai bine și cu mult entuziasm a devenit, în ultimii 10 ani, specialitatea mea.

Fiecare zi este o miniatură a vieții.

Gândește-te la 3-4 zile alese aleator, din ultimele 6 luni din viața ta. Te-ai trezit la aceeași oră, ai avut aceeași rutină matinală. Ai avut același mic dejun. Ai plecat la aceeași oră spre birou. Pe același drum. Ai început ziua de lucru cu aceleași task-uri. Ai avut aproximativ aceeași masă de prânz. Ai plecat de la birou la aceeași oră. Pe același drum. Ai avut aceeași rutină de seară. Ai mâncat, din nou, aceeași cină. Te-ai uitat la aceleași emisiuni TV. Te-ai culcat la aceeași oră.

În final, repeți aceeași zi de câteva mii de ori și, la final, o vei numi viață.

Agenda unei zile este formată din obiceiuri, care ne pot ajuta – sau sabota – în drumul către obiectivele noastre personale și profesionale.

În cadrul cursului meu de Ultra-Productivitate voi împărtăși principalele lecții învățate și strategii folosite pentru a îmi construi zilnic o verisune mai bună, capabilă să ducă la bun sfârșit proiecte de impact.

Despre curs.

Cine îl livrează?

Andrei Roșu

Cât durează?

4 ore.

Ce conține?

a. Andrei Roșu – „Povestea mea”. Principalele lecții învățate. (60 min).
b. 10 strategii de productivitate pentru viața personală (60 min).
c. 10 strategii de productivitate pentru viața profesională (60 min).
d. (Re)scrierea agendei zilnice (participanții vor avea de lucru aproximativ 60 min.)

Ce beneficii au participanții / compania?

Participanții își vor (re)organiza extrem de ușor viața personală și cea profesională, bazându-se pe lucruri practice – de exemplu:

…iar compania va avea o echipă mult mai productivă, plină de energie și care merge în direcția potrivită.

Cât costă și când putem începe?

Pentru a obține aceste informații, folosește cu încredere secțiunea CONTACT

Cu ce diferă acest curs de „altele”?

Despre Andrei

Andrei Roșu e trecut de 40 de ani, are doi copii și o experiență de peste 15 ani în mediul corporatist. Este sportiv de anduranță, antreprenor, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile, susținător de proiecte sociale, donator benevol de sânge și… multe alte. În competițiile sportive la care a participat până în prezent a adunat câteva recorduri naționale și mondiale, printre care:

Toate aceste rezultate au fost înregistrate extrem de repede, Andrei începând să se antreneze abia în 2010, din dorința de a deveni un model pentru copiii săi, iar primele lecții de înot le-a luat abia la 35 de ani.

De asemenea, Andrei Roșu este cunoscut și pentru implicarea sa socială:

Cauți un trainer transformațional pentru compania ta?

hai să lucrăm împreună