Menu

Luptand cu o alta fobie: vorbitul in public.

Postat de Andrei Rosu pe 25 aprilie, 2010

Desi ma consider un tip extrovert si sociabil, recunosc ca am o mare fobie: vorbitul in public si/sau in fata camerei de luat vederi.

Inca de la inceputul aventurii ‘Polul Nord’, am fost constient ca – mai devreme sau mai tarziu – urmeaza sa imi confrunt multiple temeri si sa depasesc diverse obstacole: zborul cu avionul, frigul extrem, lipsa confortului, a resurselor si, in cazul in care mass-media ar fi fost interesata de subiect, vorbitul in public / la tv.

Daca as fi avut suficiente resurse pentru planurile mele, probabil ca as fi incercat sa evit interviurile si aparitiile publice, ceea ce nu m-ar fi ajutat in sensul dezvoltarii personale si al networking-ului :). Asa ca trebuie sa ma obisnuiesc – usor, usor – si cu confruntarea acestei fobii…

Evident, ma bucur sa cunosc oameni de media, sa pot impartasi experientele mele, sa promovez miscarea si sa usurez efortul celor care cauta informatii de tipul celor prezentate pana acum pe blog.

Si, fireste, multumesc mass-media pentru popularizarea actiunilor mele :).

In sectiunea MEDIA gasiti o parte din aparitiile de pana acum si contez pe sfaturile si observatiile voastre (in special critice…) pentru a deveni un vorbitor mai bun!!


Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Luptand cu o alta fobie: vorbitul in public.”

  1. la „noi” te-ai descurcat excelent ;). felicitari si mult succes in antarctica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *