Menu

Casa de piatra, Lucian :)

Postat de Andrei Rosu pe 24 iulie, 2010

In urma cu aproape 20 de ani(!!), eram in clasa a 10-a la liceul Jean Monnet din Bucuresti si chiuleam pentru a face muzica impreuna cu 2 colegi, Razvan si Lucian. Astfel, a aparut o formatie care mai tarziu (pe la sfarsitul anilor ’90), avea sa mai includa 2-3 membri (Alin si Paul, iar ulterior Dragos) si sa ajunga la un oarecare nivel de notorietate si succes comercial (Gaz pe Foc).

In 1999, Razvan a iesit din trupa si s-a dedicat carierei sale medicale (acum este doctor la spitalul Fundeni si face niste colonoscopii senzationale, din cate am auzit :)), iar in 2000 a fost urmat de subsemnatul, care a preferat o slujba sigura si a optat pentru sistemul financiar-bancar (unde lucrez si in prezent).

Daca eu, Razvan si Alin suntem casatoriti si cu copii (toti avem baieti!!), a venit randul lui Lucian sa se aseze la casa lui :).

Draga Lucian si draga Ema, va dorim o viata frumoasa si cat mai multi copii!! Pentru inceput, faceti un baiat, ca sa completati lista de mai sus. Cine stie, poate ii ajutam sa isi faca o formatie. Sau echipa de atletism (stafeta :)).

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Casa de piatra, Lucian :)”

  1. alina spune:

    CE VREMURI!!!!GAZ PE FOC!!!!FRUMOASE AMINTIRI!!!Felicitari ,LUCIAN!!FELICITARI TUTUROR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *