Menu

Cu colegii la triatlon. Ne vedem acolo?

Postat de Andrei Rosu pe 4 septembrie, 2010

Sambata (11 septembrie) are loc Triathlon Challange – Mamaia 2010, o ocazie foarte buna de antrenament pentru cei care in viitor doresc sa participe la Ironman, dar si pentru iubitorii de miscare, in general. Personal, imi doresc sa ajung la o astfel de intrecere, dar o voi face de abia dupa ce voi invata sa inot stilul crawl… 🙂

Revenind la triatlonul de la Mamaia, competitia include probe atletice (inot, ciclism, alergare) desfasurate pe 2 tipuri de distanta: olimpica (1,5km inot – 40km bicicleta – 10km alergare) si sprint (500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare). Plus un cross de 10km si o proba de stafeta pe distanta sprint.

Colegii mei de la UniCredit Leasing participa cu 2 echipe (x 3 persoane) la CORPORATE CHALLENGE (Stafeta Exclusiv Corporate). Intr-una dintre ele ma voi afla si eu :). Fiind o stafeta sprint, ea include 500m inot, 20km bicicleta si 5km alergare. In echipa noastra, eu sunt ‘responsabil’ cu alergatul. Mi-am propus sa particip si la crosul de 10 km organizat dupa terminarea stafetei –  cred ca va fi un antrenament foarte bun pentru maratonul de la Istanbul.

Daca ati ratat editia de anul acesta, merita sa va antrenati pentru cea de anul viitor :). Un motiv in plus pentru a face asta: Corporate Challenge atinge o componenta importanta a responsabilitatii sociale corporatiste. Pentru fiecare stafeta inscrisa, Asociatia Viitor Plus va aduce la maturitate un copac prin plantarea de puieti si ingrijirea acestora timp de 5 ani (din taxa de participare, 20 de euro vor fi folositi in acest scop si 10 euro vor fi pentru sprijinirea activitatii asociatiei).

Ne vedem acolo!

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Cu colegii la triatlon. Ne vedem acolo?”

  1. …Mult , … Mult Succes !
    cristi .

  2. Adina Popescu spune:

    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *