Menu

Ciuruit, dar fericit! Au mai ramas doar 5…

Postat de Andrei Rosu pe 17 octombrie, 2010

Azi noapte la 4 m-am trezit de la tunetele unei ploi torentiale si nu prea am mai dormit. Deja ma vedeam ‘inotand’ maratonul… Dar nu a fost sa fie ploaie pe parcursul alergarii, ci combinatia ‘perfecta’ soare + caldura (> 20C) + umiditate.

Chiar si asa, maratonul a inceput perfect, am mentinut ritm de 13 km / h pana pe la km 18, cand au inceput ‘urcusurile’. Cred ca pe alocuri, Eurasia Marathon poate concura cu maratoanele montane de la noi :).

…Iar de la km 25 incolo, tocmai cand Andrei isi facea calcule de abordare a ultimilor 10-15 km astfel incat sa termine mai bine decat si-a propus (visam deja la 3.10-3.20), glezna si genunchiul drept au spus ‘pas’ :)…

Cam tot pe atunci, cu soarele fix deasupra, traseul a continuat aproape 10 km pe sosea fara niciun pic de umbra (usor-usor ma antrenez si pentru maratonul din Sahara…).

Fara a poza in erou rasuflat, am strans din…ce am putut si m-am bazat mai mult pe stangul. Ultimii 3 km ai maratonului au fost criminali, am urcat de mi-a iesit limba :).

Ultimii 300 de metri mi-au amintit de probele de 100 m pe care le dadeam la scoala in liceu. Cu un ochi pe cronometru, am accelerat cat am putut pentru a imi imbunatati cel mai bun timp din scurta mea cariera de pana acum (3h 58m 59 sec – Australia). Si am reusit!!, dar am terminat aproape ca soldatul de la Marathon, m-am dus direct la cortul medical… Probabil ca maine voi merge ca pinguinii :).

3 ore, 58 de minute si 43 de secunde si…am mai bifat un maraton. Urmeaza Chile si Antarctica, in decembrie. Viva!!!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (13)

13 răspunsuri la “Ciuruit, dar fericit! Au mai ramas doar 5…”

 1. uniquescent spune:

  Yeyyyyy! Bravo, bravo! Si recuperare rapida ..si usoara 🙂

  Succes la urmatoarele!!!

 2. gabi spune:

  ai reusit ! pentru noi e victorie !

 3. Miezu` spune:

  felicitari, mister Red!!! 🙂

 4. George spune:

  e grav cu genunchiul si glezna ?

 5. FELICITARI BRAV ROMAN !
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 6. Raul spune:

  Felicitari Andrei! Strange din dinti si nu uita, asa cum ti-am mai spus – Pain is temporary, Pride is forever! 🙂

 7. Adina Popescu spune:

  Felicitari! E din ce in ce mai bine! Ti-a iesit si speach-ul si maratonul! exact cum ti-ai propus. Ma bucur mult pt tine, stiam ca vei reusi! Toata stima si consideratia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *