Menu

Ca pe ace, inainte de Antarctica.

Postat de Andrei Rosu pe 30 noiembrie, 2010

Cu bagajul facut de vreo saptamana :), am finalizat tot ce era pe to do list, inclusiv un ultim control medical. Pana sa incep antrenamentele pentru maratonul de la Polul Nord imi faceam analize o data pe an, dar am decis sa trec pe la clinica de minim 2 ori pe an, pentru a vedea evolutia organismului meu si modul in care reactioneaza la efort.

Surprinzator (sau nu), analizele arata din ce in ce mai bine – deci merita sa alergati! :). Pulsul in repaus este 45 (comparativ cu 74 acum un an), ceea ce este (din spusele specialistilor) normal pentru alergatori.

Si pentru ca urmeaza sa alerg 2 maratoane intr-o saptamana, m-am gandit ca mi-ar prinde bine o terapie de crestere a imunitatii. La recomandarea unor colegi, am ajuns la o chinezoaica meseriasa in acupunctura, care mi-a crescut „Qi„-ul, pe parcursul a 5 sedinte x 45 de minute. La prima sedinta am ‘primit’ 10 ace, iar numarul lor a crescut pana la vreo 20 (sedinta 5). La inceput a fost cam straniu (mai ales ca am o mega frica de ace) si mi-a fost un pic greu sa stau nemiscat aproape o ora cu ace bagate peste tot (picioare, maini, abdomen si… cap !), dar m-am obisnuit. De abia astept sa simt beneficiile! (sa vedeti ce o sa alerge Andrei acum… :))

Pe curand,

Andrei intzepatul

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Ca pe ace, inainte de Antarctica.”

  1. iuliansirbu spune:

    pulsul meu e 61 acuma….deci mai am de lucrat (sambata am alergat un semimaraton in 2h16′ – cel mai prost timp din viata mea)

  2. gabi spune:

    La multi ani si bafta multa la maraton !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *