Menu

O surpriza placuta!

Postat de Andrei Rosu pe 7 noiembrie, 2010

In urma cu 2 luni va povesteam despre prima mea experienta la un triatlon, participand cu colegii la competitia de stafeta organizata la Mamaia.

Echipa noastra a obtinut locul 4, deci am fost foarte aproape de podium, ceea ce ne-a facut sa ne gandim ca „daca am fi tras un pic mai tare…” ­čÖé

Acum 2 zile am primit un telefon de la organizatori, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, in care am fost anuntati ca una dintre echipele care a terminat inaintea noastra a fost descalificata pentru ca a facut un tur mai putin la proba de bicicleta (nota: nu cred ca au fost rau intentionati – si noua era sa ni se intample acelasi lucru :)).

Concluzie: suntem pe podium, iar surpriza placuta vine din faptul ca am primit din partea organizatorului un abonament de 3 luni la World Class, pentru fiecare membru al echipei!

Cadoul vine la fix, pentru ca imi planificasem dupa revelion sa incep antrenamente indoor si cautam o piscina prin apropiere de casa. Poate reusesc sa invat stilul crawl, ca sa pot participa in viitor la Iron Man…

…Si, bineinteles, acum trebuie sa ne antrenam bine, pentru a ne apara locul pe podium la Triatlonul Mamaia 2011 ­čÖé

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *