Menu

Poate 13 este cu noroc…

Postat de Andrei Rosu pe 13 decembrie, 2010

Astazi ar fi trebuit sa fim deja in Antarctica si sa alergam maratonul. In loc de asta, a fost clasica asteptare si vestea ca vom mai sta inca o zi in Punta Arenas 🙂

Va povesteam ieri de vantul care ma lua pe sus in timpul antrenamentului. Ei bine, am aflat din ziarul de azi („El Pinguino” :)) ca viteza lui a ajuns pana la 120 kilometri pe ora! Alergasem pana acum in conditii extreme – ger, canicula, ploaie etc. dar niciodata pe o asemenea vijelie (maximul fusese la maratonul de la Polul Nord – 50 km/h). Pot confirma ca windstopper-ul de la Mammut rezista super bine, merita toti banii :))

Ce s-a mai intamplat azi, in afara de antrenament, masa, piscina, sauna?

Am fost destul de casnic, mi-am mai spalat din rufe (cine stie cat mai stam pe aici…), m-am barbierit (ca sa ma recunoasca fi-miu in poze :)) si mi-am mai facut ceva cumparaturi, in special apa (multe bidoane de 5 litri!!).

De asemenea, am aflat cum va fi traseul pe care se va alerga maratonul & cursa de 100 km. Un circuit de 25 km (de 4 ori pentru participantii la 100 km) + 1 bucata de 17km si 195m (pentru maratonisti). Multe urcusuri (preferatele mele!) si coborasuri pe un ghetar (verificat de crevase :)) din apropierea bazei antarctice in care vom sta.

Mai multe vesti maine, desi sper ca 13 decembrie sa fie o zi cu noroc si sa decolam – in sfarsit! – spre Antarctica!! 🙂

Andrei optimistul

PS – daca nu mai dau niciun semn…aflati vesti despre mine AICI.

PS’ – daca mai stau mult in Punta Arenas, o sa ajung ca Tom Hanks in Cast Away (care vorbea cu o minge de volei) si o sa socializez cu pinguinul pe care l-am cumparat (de fapt nu eu, ci Mosul :)) pentru fiul meu…

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *