Menu

Akcent si Inna in cluburile din Amman!

Postat de Andrei Rosu pe 13 aprilie, 2011

Dupa ce am auzit O-zone si Morandi dincolo de granitele tarii, a venit randul Akcent si Inna sa ma faca sa le spun strainilor din jurul meu: „hei, stiti ca muzica asta e cantata de romani?!”

Poate ca trupele de mai sus nu sunt pe gustul tuturor romanilor – „astia nu au voce”, „nu canta bine in engleza”, „nu ajung nici la degetul mic de la piciorul stang al Lady Gaga” etc., dar cert este ca ne reprezinta cu succes prin lume. Poate copiem si noi modelul suedez, macar la capitolul exporturi muzicale. Pentru ca talent si dorinta de afirmare avem, iar precedente exista…

Mai jos, un mini-interviu cu DJ-ul care a mixat la festivitatea de inchidere a Dead Sea Ultra 2011, Iordania.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7SJ_YS9dQCg&w=480&h=390]

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (6)

6 răspunsuri la “Akcent si Inna in cluburile din Amman!”

 1. Pircu spune:

  Noroc Fanica. Si gaz pe foc, nimic?? Ar fi culmea sa mai punem si noi gaz pe foc in Yemen, Siria sau la Misrata! Suntem pe calea cea buna daca ne baga arabii in discoteci, ai dreptate. Pana la urma, e o meritata recompensa: in anii nouazeci in discotecile noastre se asculta muzica lor. Cum Ceausescu era pretin bun cu dictatorii arabi, cred ca osmoza asta e mai veche… tragem si noi inspre ce putem, sau ca sa zic altfel, noi suntem pe gustul lor, ei pe-al nostru. Cred ca Romania ar fi aderat mai armonios la „Union pour la Méditerranée” a lui Sarkozy decat la UE. O sa dau o fuga pana la Berlin sa vad daca se baga Stefan Banica in cluburi, si „iti dau beep, si sunt voinic”… ;))
  Pircu, nici arabofob, nici prea romanofil

   • Pircu spune:

    Lasa, nu ranji, mai bine scoate acel hit „lasa-ma sa te iubesc” din buzunar- pe vremuri ma innebunise sotia, tocmai ce-nvata romaneste si toata ziua fredona asta, ajunsesem sa va urasc!- si da-i lui Bobo asta al tau ca sa iasa populatia la revolutie cu zambetul pe buze, si camasile deschise la nasturi!
    Felicitari pentru locul castigat la maraton, incet incet o sa dai de pamant cu kenyenii si marocanii! Aproape uitasem de maraton daca am vazut ca ai dat-o pe clubbing… 😉
    P i r c u

 2. Victorr spune:

  daaa, e amazing Inna. Nu pot s-o opreasca acolo astia? :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *