Menu

Cum l-am ratat pe printul Harry…

Postat de Andrei Rosu pe 11 aprilie, 2011

Anul acesta, maratonul de la Marea Moarta s-a suprapus ca data cu cel de la Polul Nord. Daca anul trecut l-am intalnit pe Zinedine Zidane in drumul catre Pol, anul acesta as fi avut ocazia sa il cunosc pe printul Harry al Marii Britanii, care a abandonat pentru cateva zile cluburile londoneze in schimbul unei calatorii pe schiuri in nordul planetei, prin care si-a propus sa ajute soldatii britanici raniti in razboiul din Afghanistan.

El s-a aflat la baza ruseasca de la Polul Nord (Camp Barneo) chiar in perioada desfasurarii maratonului si a revenit pe continent cu acelasi avion (Antonov 74 :)) cu care s-au intors si concurentii.

Referitor la maratonul de la Polul Nord, editia din acest an s-a desfasurat la o temperatura medie de -32 de grade, a fost castigat de  un concurent din Ungaria, iar participantii au avut ghinionul de a petrece la Pol doar 2 zile (in loc de 6, cat am stat noi in 2010), din cauza unei sparturi in calota glaciara – chiar pe pista de aterizare de la Camp Barneo (care a facut imposibila aterizarea la Pol in termenul stabilit).

In concluzie, regrete din partea mea ca nu am participat din nou la acest maraton si bucurie maxima pentru print, care poate rasufla usurat: nu pentru ca a scapat de intalnirea cu un roman :), ci pentru ca va reusi sa ajunga la nunta fratelui sau, William

God save the Queen!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *