Menu

Ne vedem pe 9 iulie la Brasov!

Postat de Andrei Rosu pe 27 iunie, 2011

Sambata viitoare, Fundatia HOSPICE organizeaza crosul „Alearga tu pentru ei. Am cateva motive pentru care va invit cu mare drag si bucurie sa participati la acest eveniment, mai ales daca sunteti ‘in zona’ weekend-ul viitor:

– pentru a sprijini Hospice. Ei fac lucruri extraordinare si orice ajutor din partea noastra inseamna enorm pentru pacientii lor.

– pentru a face miscare, care este oricand binevenita; poti veni cu prietenii si / sau cu familia, participand la una din cele 4 curse organizate pe 9 iulie.

Am aflat de acest cros cand eram in Himalaya si am filmat o scurta invitatie (sau, mai degraba, un indemn…). Imi cer scuze pentru lipsa coerentei, dar la 4-5.000 de metri este ceva mai greu sa respiri si sa gandesti :). Pe curand!!

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (1)

Un răspuns la “Ne vedem pe 9 iulie la Brasov!”

  1. Pircu spune:

    In patria mea scumpa, dupa ce oamenii au fost amagiti douazeci de ani cu „sa traiti bine”, le-a ramas „sa muriti bine”. Merg pe ultima versiune, e mai realista si mai cinstita, si incurajez asociatia „Hospice” pentru care prietenul meu Rosu se poarta garant.
    In Elvetia exista si varianta „sa muriti mai rapid”, dar costa bani grei. E pentru cei care-au trait bine, la ei exista si norocosi. Fanica, la Hospice nu se cere decat buletinul, nu?
    Te pupa taica, Pircu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *