Menu

De la prajituri la alergare: invitatie la ultramaratonul Ploiesti – Bucuresti.

Postat de Andrei Rosu pe 21 noiembrie, 2011

Inainte de alergarea de la Brasov la Bucuresti va povesteam ca ea face parte dintr-o serie de actiuni pe care eu si colegii mei (multumesc mult celor implicati!!!) le intreprindem pentru strangerea fondurilor necesare pacientilor Hospice. Pentru a ii implica pe potentialii donatori, ne-am pus energia si creativitatea la contributie si am organizat o multime de evenimente, majoritatea interne (pentru colegii nostri): movie nights (la una dintre ele a participat benevol actorul Dragos Bucur; iti multumim!!!!); festival al prajiturilor de casa (asta a avut cel mai mare succes :)); Quiz night (un fel de „cine stie castiga”); Karaoke (a iesit super!!); Sales – Bazaar (vanzare de obiecte donate de colegi); Concert (asa am aflat ca am o multime de colegi cu potential pentru Romanii au talent, X-Factor sau Vocea Romaniei!!) si alergari pe distante lungi, cum a fost cea din 3-4 noiembrie.

Sumele donate pana pe 25 noiembrie vor fi dublate de catre compania la care lucram (multumim!!!), iar noi ne aflam in prezent la 90% din obiectiv. Pe ultima suta de metri (si pentru cei 10% ramasi), colegul meu Stan organizeaza, impreuna cu Ro Club Maraton, un ultramaraton de 70 de kilometri de la Ploiesti la Bucuresti, la care sunteti invitati sa va alaturati. Va las sa cititi mesajul colegului meu…

„Numele meu este Stanislav Georgiev (Stan). Eu sunt un maratonist, membru al RO Club Maraton si lucrez pentru UniCredit Tiriac Bank.
Aceasta cursa este „Run for Intensity of Life”.
Ea este dedicata tuturor oamenilor care sunt ingrijiti de Fundatia Hospice – Casa Sperantei si are drept scop strangerea de fonduri pentru aceasta fundatie. Este de asemenea menita sa promoveze alergarea pe distante lungi ca alternativa la un stil de viata sanatos.
Toti cei care cauta noi provocari sau au acelasi set de valori sunt invitati sa mi se alatutre in aceasta aventura. Singura conditie de inscriere este angajamentul de a obtine cel putin doua donatii (de la persoane fizice sau companii) sau de a participa activ la organizarea evenimentului.
Contul pentru donatii este:
Hospice Casa Sperantei
IBAN RO32BACX0000000271656001, UniCredit Tiriac Bank
Cursa va incepe in Ploiesti la ora 7.00 din fata UniCredit Tiriac Bank sucursala Hipodrom, Bulevardul Bucuresti nr. 35 si se va sfarsi in Bucuresti la UniCredit Tiriac Bank Head Office, str. Ghetarilor 23-25 (aproape de parcul Herastrau). Distanta este de aproximativ 70km si timpul estimat pentru parcurgerea ei este de 9-11 ore (asta inseamna ca finish-ul va fi in jurul orei 16.00-18.00).

Indicatii de traseu:
70 km – punct de plecare – Ploiesti, Bd. Bucuresti 35, UniCredit Tiriac Bank sucursala Hipodrom
65 km – Ploiesti, McDonalds – iesirea inspre mag. Metro
55 km – Ultima intersectie cu sens giratoriu de pe DN1 inspre Bucuresti
45 km – DN1 Romanesti, un kilometru inainte de iesirea din localitate
35 km – DN1 Potigrafu – iesirea din localitate
25 km – DN1 Tancabesti
15 km – DN1 la intersectia spre Corbeanca
5 km – DN1 Academia de Politie
0 km – Linia de finish. Str. Ghetarilor nr 23-25, in fata sediului central UniCredit Tiriac Bank.

Curse:
– intreaga distanta
– stafeta (3 x 23.3 km)

Logistica:
Fiecare alergator va fi autonom, insa in functie de numarul de participanti vom incerca sa oferim apa, fructe, transportul bagajelor si suport de prim ajutor.”

Pentru detalii si inscriere, click AICI, cel tarziu marti, 22 noiembrie (pe principiul ca deciziile importante se iau rapid… :)).

PS – in poza de mai jos este un alergator sovietic. Sper sa constituie un exemplu pentru cei care, pe perioada iernii, planificasera sa isi puna pantofii de alergat in cui…

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “De la prajituri la alergare: invitatie la ultramaratonul Ploiesti – Bucuresti.”

  1. andorra spune:

    Salut pe această cale iniţiativele de acest gen&pe cei implicaţi activ în organizarea evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *