Menu

Multumesc, Victor Hanescu!

Postat de Andrei Rosu pe 21 noiembrie, 2011

Sambata a avut loc a 11-a editie a Edelweiss Ball, eveniment organizat de Hospice Casa Sperantei pentru strangerea de fonduri. In cadrul acestei actiuni caritabile au fost licitate mai multe obiecte  (printre care si tobele cu care am cantat la Polul Nord :)), dar si pachete de servicii turistice, cursuri de tenis sau de gatit, o aparitie intr-un film al lui Kevin Costner etc., donate de companii sau „persoane fizice”.

A propos de tobele mele, ele au atras atentia tenismanului Victor Hanescu, care a licitat si a supralicitat pentru ele…iar eu ii sunt recunoscator – nu doar pentru cumpararea acestor tobe, ci pentru tot sprijinul acordat Hospice. Super baiat!

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Multumesc, Victor Hanescu!”

  1. andorra spune:

    Fiul meu a citit cu interes acest material, pasionat fiind de tenis de câmp a urmărit cu plăcere în ’11 inclusiv evoluţia lui Victor Hănescu la US OPEN NY, turneu câştigat de sârbul NDjokovic, care l-a învins pe sp.Rafael Nadal, preferatul fiului meu Robbie, care consideră că VHănescu merită felicitat ptr.gestul său!

  2. andorra spune:

    Săpt.trecută/17 nov./ Victor Hănescu a fost implicat alături de finalista noastră la ATP Luxembourg, Monica Niculescu la inaugurarea unei campanii „Tenis 10”, eveniment la care a participat şi Preş.Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir. Iată că acest tânăr tenisman răspunde prezent şi preferă să petreacă timpul atât împreună cu copiii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, dar şi sâmbătă fiind generos ptr.o cauză nobilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *