Menu

E greu cu bicicleta la deal…

Postat de Andrei Rosu pe 30 aprilie, 2012

Pe masura ce Ironman Mallorca se apropie, creste anxietatea mea – nu doar in privinta inotului, ci si in cea a diferentei de nivel la proba de bicicleta. Urcatul pe doua roti este greu nu doar in practica. Cautand diverse informatii pe net despre acest subiect, am descoperit o intrega teorie si o multime de posibilitati pentru a aborda un deal (pe cei interesati ii invit sa citeasca un scurt material pe care l-am gasit pe un blog foarte utill; materialul se refera la pedalarea corecta).

In rest, am profitat de acest weekend prelungit pentru a face un mini cantonament, foarte binevenit in perspectiva triatlonului din 12 mai. Cate 3 ore de antrenament zilnic (distante mai mici, intensitate mai mare), cu cate 2 probe de concurs (inot + bicicleta; bicicleta + alergare; inot + alergare). Ieri am ‘simulat’ un mini-triatlon (1 ora inot, 1 ora bicicleta, 1 ora alergare), iar astazi am avut un antrenament de bicicleta – urcare & coborare (Predeal – Rasnov – Predeal, 40 de km), urmat de unul de alergare (Predeal – Susai si retur, aproximativ 10 km).

Maine este o zi foarte ┬áimportanta pentru noi; dupa ‘portia’ de inot, am antrenament cu sotia mea si vom alerga, in premiera pentru Oana, 18 km. Suntem in grafic pentru semi-maratonul Bucuresti, din 3 iunie!

Va doresc o zi de 1 mai cat mai muncitoresc – adica sa va munciti trupul! ­čÖé

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (1)

Un r─âspuns la “E greu cu bicicleta la deal…”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *