Menu

O initiativa reusita: 86.000 RON pentru Hospice!

Postat de Andrei Rosu pe 26 aprilie, 2012

Pentru cei care isi amintesc de alergarea mea de la Brasov al Bucuresti, din noiembrie anul trecut, ea a facut parte din initiativa unui coleg din UniCredit (multumim, Stan!!!) de a strange 10.000 euro pentru Hospice Casa Sperantei. Evident, m-am alaturat acestei initiative, iar colegii si prietenii ne-au sustinut din plin. In decurs de o luna am reusit sa strangem 86.000 ron, in urma tuturor evenimentelor organizate (alergari, concert, movie night, festival de prajituri etc.). Intr-o perioada in care fundraising-ul nu este deloc usor, ne bucura enorm faptul ca am reusit sa ne atingem obiectivul si chiar sa il depasim, cu sprijinul bancii, care a dublat suma stransa din donatii.

Recent, proiectul a fost nominalizat la Gala Socitatii Civile 2012, ceea ce ne bucura enorm – suntem siguri ca, astfel, proiectul nostru va fi popularizat si are sanse mari de a fi replicat in alte organizatii si/sau de alti fundraisers.

Atat Stan cat si alti alergatori continua fundraising-ul, de aceasta data prin intermediul Transmaraton. Daca vreti si puteti sa ii ajutati cu un mesaj si o donatie… va multumim!!

PS – La multi ani, Tania!!! …Si multumiri inca o data, inclusiv pentru implicarea in initiativele de mai sus! 🙂

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (1)

Un răspuns la “O initiativa reusita: 86.000 RON pentru Hospice!”

  1. andorra spune:

    Mă bucur Andrei că îţi înfrumuseţezi astfel viaţa, lăsând în I rând ceva notabil în urma ta, ai f.mulţi şi buni prieteni – aceasta e o reală bogăţie – succes în orice vei dori să înfăptuieşti în anii ce vin! Vreau să transmit un gând bun şi Taniei, care se pare că e iubită bulgăreşte (în msj.SGeorgiev nu i-a spus ruseşte „ia liubliu tebia”, ci TI-ul pe lb.celor din Bulgaria) şi un sincer £a mulţi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *