Menu

Ce ma asteapta in Tara Galilor…

Postat de Andrei Rosu pe 6 mai, 2012

Desi pasul urmator este Ironman Mallorca (12 mai), nu pot sa nu ma gandesc deja la urmatoarele triatloane, cum ar fi – de exemplu – cel din septembrie, din Tara Galilor. Lasand la o parte peisajul de acolo (de care sunt absolut convins ca va fi superb), Ironman Wales nu este, in niciun caz, competitia potrivita pentru un debutant. Proba de inot este intr-un ocean rece si plin de valuri, iar cei 180 de km de bicicleta si 42 km de alergare au parte de o diferenta de nivel care explica rata mare de abandonuri la editia din 2011 (13%, comparativ cu media de aproximativ 5% a tuturor competitilor de tip Ironman).

Dar cum tot ce nu te omoara te face mai puternic…astept cu drag primul meu full Ironman. O sa fie un antrenament foarte bun pentru Double Iron Florida. Si apropos de acest Double Iron, editia din 2012 a consemnat cateva recorduri interesante. Revin curand cu informatii pe aceasta tema…

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Ce ma asteapta in Tara Galilor…”

  1. Ludo spune:

    Mult succes Andrei. Sper sa fie valuri cat mai mici si cat mai putine pe 12 mai.

  2. coyoty spune:

    Nu stiu cum reusesti, dar esti fantastic si daca adunam romanii care au realizarile tale strangem o echipa fantastica. Am inceput sa citesc tot ce scrii in dorinta de a participa si eu la ironman, dar proiectul meu este pe trei ani, asa ca iti multumesc pentru tot ce scrii despre aceasta competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *