Menu

Cum sa alegem un Ironman.

Postat de Andrei Rosu pe 6 iunie, 2012

Daca tot se vorbeste zilele astea de a alegeri, o sa ma refer si eu la cateva, dar nu electorale :). In Romania sunt din ce in ce mai multi triatlonisti (dovada ca exista deja un Grand Prix format din 7 competitii) si exista o mare probabilitate ca o parte din acestia sa isi doreasca, la un moment dat, sa participe la un Ironman.

A alege un triatlon, mai ales cand vine vorba despre un Ironman, nu este deloc simplu. Lasand la o parte factorul financiar (care, cu siguranta, influenteaza semnificativ optiunile), apar tot felul de intrebari: aproape sau departe de Romania? cu multi sau cu putini participanti? cu trasee plate, unde se pedaleaza / alearga mai usor sau cu trasee mai challenging? cu proba de inot in mare sau in lac? cu apa mai calda (fara swimsuit) sau cu apa mai rece (cu swimsuit)? cu clima extrema (foarte frig, foarte cald, foarte umed, foarte ploios etc.) sau cu o clima ‘obisnuita’? un loc in care gasesc de inchiriat echipament (swimsuit, bicicleta, casca etc.) sau unul in care trebuie sa merg cu  echipamentul meu? etc.

Din fericire, in ziua de astazi gasim multe informatii care ne fac viata si alegerile mai usoare. Click aici pentru un exemplu si…alegeri cat mai inspira(n)te!

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Cum sa alegem un Ironman.”

  1. coyoty spune:

    Este foarte bun articolul, nici nu stiam ca poti inchria o bicla, ceea ce este foarte ok avand in vedere bugetul redus.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *