Menu

860 de km in 14 zile! Trans Romania Run, editia nr.2

Postat de Andrei Rosu pe 4 iulie, 2012

Referitor la alergare, un lucru este cert: cine vrea sa alerge… alearga!

Si daca numarul mare de competitii de profil din Romania nu va mai satisface (desi avem o vara cu weekend-uri pline de curse montane) si, in plus, vreti sa alergati in fiecare zi a saptamanii, exista varianta organizarii propriei voastre curse.

Asa au facut anul trecut 4 alergatori pasionati – Serban Chiurlea, Gabriel Solomon, Corin Zinz si Daniel Musat – care au traversat Romania, de la Constanta la Oradea (822 de km).

„Competitia” lor s-a numit Trans Romania Run, iar anul acesta ei organizeaza editia a doua!

De aceasta data, ei sunt 5 (li s-a alaturat Eduard Petrov), au ales un alt traseu (Radauti  – Orsova) si, timp de 14 zile (8-21 iulie), isi vor petrece vacanta de vara alergand; probabil, varianta ideala de a vedea si cunoaste cu adevarat tarisoara noastra, Romania :). Pe parcursul celor 14 etape se vor trezi, fara exceptie, la 5.30 a.m. (conform proverbului „cine se scoala de dimineata, departe ajunge”… :)), vor parcurge zilnic aproximativ 60 de kilometri si vor primi asistenta din partea partenerilor de viata si a prietenilor.

Chiar si pentru ultramaratonistii experimentati, 60 de kilometri alergati zilnic timp de 2 saptamani (in conditiile in care traseul traverseaza zone cu diferenta de nivel de pana la 1600 de metri!) nu este deloc simplu, asa ca le tin pumnii si le doresc alergare placuta!! 🙂

Puteti afla detalii despre cursa lor intrand pe site-ul Trans Romania Run, pe blog-ul lui Serban sau pe cel al lui Gabi.

Concluzia pe care o trag recitind randurile de mai sus: ne stabilim singuri limitele… 🙂

O zi excelenta!

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “860 de km in 14 zile! Trans Romania Run, editia nr.2”

  1. Multumim Andrei pentru sustinere si gandurile frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *