Menu

4000 de alergatori la Maratonul Bucuresti 2012!

Postat de Andrei Rosu pe 4 octombrie, 2012

Mai sunt 3 zile pana la Maratonul International Bucuresti si avem dovada faptului ca alergarea devine, usor-usor, sport de masa si in Romania – ceea ce, personal, ma bucura enorm!! Inscrierile online s-au incheiat, dar mai puteti participa la una dintre cele 4 probe (+ Kids Race) mergand direct la Sport Expo-ul din Piata Constitutiei – locatia de unde urmeaza sa primim kit-ul de concurs (programul este Vineri 13:00 – 20:00, respectiv Sambata 8:00 – 20:00).

Cati alergatori s-au inscris pana astazi? In total, 3690 de adulti: 746 la maraton, 1322 la semi-maraton, 844 (211 x 4) la stafeta (4 x 10.5 km) si 778 la Fun Race-ul de 3.5 km. Nu stiu cati copii vor participa la Kids Race (0.5-1 km), dar cred ca vor fi si acolo cateva sute de alergatori, asa ca cifra totala va fi in jur de 4.000! Am curaj sa fac pariu ca in 2015 vom fi 10.000… ­čÖé

Evident, voi fi si eu acolo, recidivand la proba de stafeta. De aceasta data, nu voi face echipa cu colegii, ci cu familia (Oana, sotia + Victor si Adi, verisori) – echipa noastra numindu-se – sugestiv ­čÖé – Family Team. Daca eu, Oana si Victor am mai alergat astfel de distante, pentru varul meu Adi va fi prima tentativa de atingere a bornei de 10 km. Ma bucur ca l-am ‘molipsit’ cu alergatul… ­čÖé Pentru Oana va fi un antrenament util in vederea primului ei maraton – cel de duminica viitoare, de la Munchen (o sa il alergam impreuna, asa ca voi reveni cu vesti de acolo!).

La final, dar nu in ultimul rand, va reamintesc ca Maratonul International Bucuresti are si o sectiune de Charity, de unde va puteti alege fundatia pe care doriti sa o sustineti (in cazul in care nu stiti ce sa alegeti, ii veti gasi acolo si pe partenerii nostri de la Transmaraton, Hospice si ViitorPlus… :)).

Ne vedem acolo!

PS – La multi ani, bunico!! …si sa traiesti inca 90 de ani!! ­čÖé

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *