Menu

Urmatorul obectiv: Triple Ironman, Mexic.

Postat de Andrei Rosu pe 18 martie, 2013

lgx03Double Iron a trecut (cu bine! 🙂 – si va anuntam ca am stabilit deja urmatorul obiectiv (sportiv) major. Acesta va fi o continuare fireasca a proiectelor de pana acum (Half Iron, Iron, Double Iron): Triple Iron, adica 3 Iron-uri unul dupa altul (un total de 11.4 km inot, 540 km pedalat si 126.6 km alergare), in maxim 3 zile. Locatia aleasa pentru aceasta competitie este „Mecca”-ul ultratriatloanelor – Monterrey, Mexic; aici se desfasoara anual World Cup Ultratriathlon Challenge, care include toate cele 8 probe aflate in circuitul international de ultratriatlon: Double Ironman, Triple Ironman, Quintuple Ironman, Deca Ironman, Double Deca Ironman, precum si Cuadruple Iron, Quintuple Iron si Decatriathlon (la primele 5, concurentii parcurg fiecare Ironman separat, iar la ultimele 3 fiecare disciplina – inot, bicicleta, alergare – este parcursa integral, inainte de a se trece la urmatoarea).

Perioada de desfasurare este 20-22 noiembrie 2013, iar organizatorii au acceptat inscrierea mea (yuu-huu!!!).

Sunt foarte optimist in ceea ce proveste terminarea cu succes a acestui nou obiectiv, mai ales ca am la dispozitie un intreg sezon pentru a ma antrena… revin cu calendarul meu de competitii in 2013! 🙂

PS – De ce „Triple”? Pai… de ce semi-maraton? De ce maraton? De ce ultramaraton? De ce Ironman? De ce Double Iron? Raspunsul este oarecum prezent in motto-ul blogului meu… Si ar mai fi vreo 10-15 motive… 🙂

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (8)

8 răspunsuri la “Urmatorul obectiv: Triple Ironman, Mexic.”

 1. pircu spune:

  vezi ca nu eram departe cu double deca… baga carbuni si succes Fanica! nu cred ca mexicanii rapesc camarazi de-ai lor latini, dar sa nu le spui ca esti din Romania ca sa nu creada ca esti bogat.

 2. Catalin spune:

  Felicitari pentru acceptarea inscrierii si spor la antranamente .

 3. Salut Andrei,

  In cazul in care se va organiza a doua editie pentru Balkan;s Challenge in aceeasi perioada ca anul trecut, vei putea participa ?

  Ai vazut cat a fost de greu pentru cei care au alergat in scop caritabil si orice fel de ajutor, inclusiv al tau este mai mult decat necesar ca sa terminam cursa, impreuna.

  In orice caz, iti urez succes in aceasta noua provocare pe care ti-ai ales-o si apropo de motto-ul blog-ului,- oare singurele limite pe care le putem depasi sunt cele pe care ni le creem singuri ?

  Pe curand,

  Victor

 4. marcel spune:

  Cu siguranta tu esti din alt film…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *