Menu

Veniti la Transmaraton?

Postat de Andrei Rosu pe 7 aprilie, 2014

12Nu stiu daca Transmaraton mai are nevoie de prezentari. Totul a inceput cu o alergare ‘de recunoastere’ in octombrie 2011 si a continuat cu o multime de planuri si obstacole de depasit, inclusiv amanarea cu 3 luni a primei editii :(. Apoi, in septembrie 2012, dupa luni intregi de potrivit piese de puzzle si cateva nopti nedormite (in primul rand, din cauza intarzierii eliberarii autorizatiilor…), am reusit sa lansam prima platforma de running & fundraising din Romania. Au urmat doua editii (2012 & 2013) pe parcursul carora sute de alergatori cu sufletul mare si cu creativitatea „la ei” au reusit sa stranga 300.000 RON (!!) pentru cauzele promovate in cadrul Transmaraton.

Impreuna cu Gabriel Solomon, race-director-ul cursei, am facut tot posibilul ca acest eveniment sa creasca frumos de la o editie la alta si promitem sa mentinem acest „trend”. In urma cu cateva zile s-a dat startul inscrierilor pentru locurile oferite oprin tragere la sorti, iar numarul celor care au aplicat pana acum depaseste 100 – ceea ce ne incanta si ne face sa va spunem un mare MULTUMESC! Cei care nu s-au inscris o pot face dand un click aici sau sustinand una dintre cauzele sociale promovate (pentru inscrierea directa, ca fundraiser): Padurea Copiilor (ViitorPlus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila), Gandeste pentru tine (Scoala de Valori), Ingrijire medicala gratuita (Hospice Casa Sperantei).

Editia 2014 a Transmaraton va avea loc sambata, 20 septembrie, dupa urmatorul program:

Semimaraton (21 km). Diferenta de nivel: 1000 m. Traseu: Balea – Capra. Start: Balea Cascada, ora 10:00. Finish: Cabana Capra, ora 13:30. Limita de timp: 3 ore si 30 de minute. Numar maxim de participanti: 135.

Maraton (42 km). Diferenta de nivel: 2000 m. Traseu: Capra – Balea – Capra. Start: Capra ora 08:00. Finish: Capra ora 15:00. Limita de timp: 7 ore. Numar maxim de participanti: 35.

Ultramaraton (63 km). Diferenta de nivel: 3000 m. Traseu: Balea – Capra – Balea – Capra. Start: Balea ora 05:00. Finish: Capra ora 16:00. Limita de timp: 11 ore. Numar maxim de participanti: 30.

Ce s-a schimbat fata de editia 2013?

> Numar suplimentar de locuri (50)
> Distanta ultramaratonului (mai scurt cu 20 de km, dar cu aceeasi diferenta de nivel ca cea a dublu-maratonului din 2013!)
> La proba de ultramaraton nu va mai fi necesar sprijinul biciclistilor, participantii urmand a avea acces la punctele de alimentare si hidratare amplasate pe traseu.
> Toate probele se desfasoara pe acelasi traseu, finish-ul fiind comun (Cabana Capra).

O sa va placa :). Ne vedem acolo!

 

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (3)

3 răspunsuri la “Veniti la Transmaraton?”

  1. De ce sunt doar 63 km la Ultra :(?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *