Menu

Incep sa curga premiile! Cum putem ajunge la Turul Frantei.

Postat de Andrei Rosu pe 6 mai, 2014

Inca de la alergarea primului meu maraton, in 2010 (cel de la Polul Nord), am fost sustinut in zona de nutritie sportiva de catre Isostar Romania (multumesc mult!! :)). Intre timp, ei au ‘implinit’ 5 ani de prezenta continua pe piata romaneasca, iar eu 4 ani de alergare :).

2Cu ocazia aniversarii celor 5 anisori, Isostar Romania organizeaza o serie de activitati de recompensare a fidelitatii consumatorilor. Prima etapa o reprezinta lansarea unei campanii promotionale cu peste 735 de premii in valoare totala de peste 20.000 lei.

22Marele premiu consta intr-un pachet complet de participare, alaturi de alti 13.000 de ciclisti amatori din lume, la cea mai mare cursa de ciclism dedicata amatorilor in Europa – Etape du Tour, 20 iulie 2014 – replica fidela a etapei a 18-a din Turul Frantei. Ghidul tau in aceasta experienta memorabila va fi ciclistul si antrenorul Alex Ciocan – deci veti fi pe maini bune!

Tour de France  2012 stage - 16In perioada 6 mai – 30 iunie 2014, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar (valoare minima de 50 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura) se poate inscrie pe site-ul Provocarea Isostar si intra in cursa pentru cele 735 de premii constand in produse si accesorii Isostar sau Marele Premiu – o excursie cu toate cheltuielile incluse (si multe surprize!), la competitia Etape du Tour 2014, Franta, editia nr. 22.

Succes!!!

1

 

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *