Menu

Atentie, se inchid usile! Au mai ramas doua saptamani…

Postat de Andrei Rosu pe 25 ianuarie, 2015

Stiu ce o sa imi spuneti dupa ce cititi randurile de mai jos: „haide, bai, Andrei, ca nu mai am varsta la care sa ma uit sub capac, sa vad daca am castigat o masina…”. Asa e, iar acest post nu se adreseaza celor care spera sa se imbogateasca in urma unui concurs, ci acelora care sunt deja consumatori de produse sportive. Si, daca tot si le cumpara, de ce nu ar participa cu bonul cumparaturii respective la un concurs dragut?

Despre ce este vorba? Isostar a aniversat recent cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca (ca o coincidenta, parteneriatul nostru a implinit aceeasi varsta :)). Si, pentru ca o aniversare trebuie sarbatorita, Isostar a venit cu o noua promotie dedicata iubitorilor de miscare. Dupa ce, in vara, fanii ciclismului au avut sansa sa participe la cea mai mare competitie de amatori din Europa, pe urmele ciclistilor din Turul Frantei – Etape du Tour, este randul alergatorilor sa fie recompensati cu un premiu inedit – Pastele in alergare la Paris!

Pana pe 8 februarie 2015 (deci AMR 2 saptamani!), indiferent de sportul practicat si de nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar (in valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura) se poate inscrie pe site-ul Provocarea Isostar sau prin aplicatia disponibila pe Facebook si intra in cursa pentru cele 240 de premii constand in accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiuun sejur in doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franta. Regulamentul promotiei poate fi consultat in mod gratuit pe pagina web a campaniei.

Castigatorul Marelui Premiu al promotiei “Alearga de Paste la Paris cu Isostar” va avea astfel sansa ca, impreuna cu un prieten, sa participe la unul dintre cele mai impresionante evenimente de maraton in lume.

Marathon de Paris, aflat in 2015 la a 39-a editie [avem aceeasi varsta :)], este una dintre cele mai longevive competitii de acest gen, atragand din 1976 incoace, an de an, un numar impresionant de alergatori. In 2015 sunt asteptati la start peste 40.000 de alergatori de maraton din intreaga lume. De altfel, inscrierile in competitie au fost epuizate inca de la inceputul lunii Decembrie 2014…

PS – daca vei castiga premiul cel mare dar nu ai mai mai alergat niciodata un maraton, nu dispera: eu si Isostar ne vom asigura ca vei fi in forma la data startului si ca vei trece cu bine linia de sosire :). Succes!!!  

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *