Menu

Cum sa trecem prin „zidul” de la km 30, la maratonul din octombrie.

Postat de Andrei Rosu pe 24 august, 2015

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii 6 ani, Isostar Romania – expert european in nutritie sportiva – este Energizantul Oficial al celui mai mare eveniment sportiv din Romania, Maratonul International Bucuresti. Cu ocazia editiei 2015, Isostar recompenseaza fidelitatea consumatorilor sai cu 10 participari gratuite la cursa si alte 80 de premii, in valoare totala de 16.900 de ron. Care sunt premiile si ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia lor?

Premiile oferite participantilor sunt atractive atat pentru maratonisti cat si pentru practicantii altor sporturi:

  • 10 x participari gratuite la maraton (cursa la alegerea castigatorului)
  • 15 x casti de alergare Bluetooth wireless Plantronics BackBeat FIT cu nanotehnologia Pi2 rezistente la apa
  • 15 x smartwatch Tellur U8 cu functii sport precum pedometru, cronometrare distanta si timpi, calcul calorii, altimetru
  • 50 x borseta de alergare pentru pastrarea la indemana a gelurilor energizante sau a efectivelor personale in timpul activitatii sportive

Cele 10 participari gratuite la Maratonul International Bucuresti 2015 se vor acorda prin tragere la sorti la data de 25 septembrie 2015, in timp ce restul premiilor se vor acorda in data de 12 octombrie, dupa desfasurarea maratonului, permitand astfel si celor ce achizitioneaza produse la Maraton Expo sa se inscrie la promotie.

Cum se procedeaza? …prin simpla inscriere a bonului de casa (pentru orice produs Isostar, cumparat din Romania) pe pagina Provocare Isostar.

**

La final, indiferent ca vei castiga sau nu un premiu, iti doresc mult succes la MIB si te las cu un plan nutritional pentru maraton, oferit de Isotar Romania (il poti descarca aici). Alergare frumoasa si sa ne vedem cu bine la linia de sosire, cu medalia la gat!

Te-ar mai putea interesa: Ce trebuie sa stim despre gelurile energizante

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *