Menu

Facem o mica intrecere? :)

Postat de Andrei Rosu pe 6 martie, 2016

A mai ramas o zi pana cand plec in nordul Canadei, la cursa de la Cercul Polar, si – fiind sub influenta atmosferei de concurs – m-am gandit sa va invit la o intrecere. Despre ce este vorba?

Inceputul este, in majoritatea proiectelor, cea mai dificila parte. Gasim o multime de scuze pentru a amana startul („nu am timp”, „mai am nevoie de cateva resurse” etc.), ni se pare foarte complicat („aoleo, cu ce sa incep?!”, „oh, nu, asta presupune schimbare!”), suntem distrasi de alte lucruri sau, pur si simplu, nu ii vedem pe deplin utilitatea si impactul pe termen lung asupra vietii noastre.

Dar, odata ce am inceput, lucrurile se simplifica foarte mult si misiunea noastra devine una usoara si, de cele mai multe ori, placuta.

Va povesteam intr-un articol din ianuarie despre lansarea platformei de eLearning cu cursuri in limba romana Docento.ro si multumesc tuturor celor care au accesat-o (precum si pentru feedback-ul transmis!).

Atat pentru cei care au devenit utilizatori constanti ai platformei, cat si pentru cei doresc sa exploreze cursurile, am pregatit o „intrecere”. Despre ce este vorba?

Am selectat din multitudinea de module 3 cursuri. Daca reusesti – pana pe 10 aprilie 2016 – sa faci acelasi punctaj ca mine (sau mai mare, acolo unde nu este 100% :)), la testarea aferenta unuia dintre cursurile de mai jos, beneficiezi de accesul la un webinar de aproximativ 90 de minute pe care il voi organiza exclusiv pentru cursantii Docento.ro care vor atinge / depasi punctajele mentionate mai jos. In acest webinar imi voi pune ‘pe masa’ cunostintele esentiale dobandite in cei 15 ani de cariera in mediul corporatist, care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit orice proiect din viata personala si profesionala.

Pentru a parcurge cele 3 cursuri (oferite gratuit), este necesar sa iti faci un cont (sau sa te autentifici, daca ai deja cont). Cursurile vor fi disponibile in contul tau, imediat dupa autentificare.

Asadar, cele 3 cursuri / scoruri pe care le-am inregistrat la testarea post-curs sunt:

1. Coaching-ul pentru performanta / scor 100% (o sa ai ceva de ‘tras’ aici :)).

2. Fundamentele negocierii – Comunicarea / scor 90% (mai am de invatat pentru a deveni cel mai bun negociator :)).

3. Verificarea datelor si formulelor Excel 2010 / scor 80% (chiar daca nu mi-au placut niciodata tabelele si formulele, am reusit un scor decent – sper sa il poti egala sau depasi!).

Succes! …si pe foarte curand,

Andrei Rosu

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *