Menu

Pamant la orizont!!!

Postat de Andrei Rosu pe 5 septembrie, 2017

Au trecut doua luni de la traversarea Marii Negre in barcuta noastra cu vasle si prietenii nostri de la Kaufland ne-au facut o supriza frumoasa, ‘scotocind’ prin arhiva de filmari si realizand un documentar despre cele 11 zile petrecute in drum spre Batumi. La finalul acestei postari veti gasi un ‘teaser’…

Sa va mai spun ca 99% din documentar este filmat cu telefonul (exceptand imaginile din drona) – am avut la bord doua iPhone 7 Plus de 256 GB – cu o camera video extraordinara si cu memorie mai mult decat suficienta pentru cele 11 zile, timp in care am strans vreo 100 de GB. Pentru cele 50-60 de zile pe care le vom ‘petrece’ pe Atlantic ne vom inarma si cu niste memorie mobila (Leef iBridge), care sa ne ajute sa avem si ceva back-up (in caz ca ne inghite vreun rechin telefonul :)).

Revenind la documentar, regizorul (felicitari, Adrian & Co.!) a reusit sa capteze multe dintre starile noastre si experientele prin care am trecut in cele 11 zile. Cred ca l-am cam oripilat cu filmarile in care folosim galeata (stit voi pentru ce), ne vaietam de dureri dorsale, vomitam, facem baie dezbracati sau ne flenduram fundurile (si alte parti ale corpului) in stanga si in dreapta. Din fericire, in documentar nu apar decat putine astfel de scene si, in general, sunt „blurred” :).

In afara de a avea o amitire frumoasa la care sa ne intoarcem din cand in cand si sa o vedem alaturi de nepotii si stranepotii nostri, ne-am gandit sa folosim acest documentar pentru a multumim muuuult tuturor celor care au donat, doneaza sau vor dona pentru proiectul social pe care il sustinem, respectiv dezvoltarea campusului socio-medical Hospice de la Copaceni. Toti cei care au donat pana acum vor primi in zilele urmatoare acest documentar. Daca nu ai apucat sa donezi, te invitam sa intri pe acest link si sa ai un impact asupra vietii unor copii diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata. Nu exista o limita de suma solicitata in schimbul documentarului (donezi cat vrei…), dar ar ajuta sa stii ca, in plus fata de acesta, poti primi:

  • La o donatie de 100 ron –  „vii cu noi” in cursa Atlantic Challenge (iti scriem numele in cabina barcii).
  • La o donatie de 500 ron – cele de mai sus + te plimbăm cu barca.
  • La o donatie de 1.000 ron – toate cele de mai sus + ai asigurata o noapte in barca.
  • Pentru cea mai mare donatie individuala – ne vei astepta la finish, in Antigua.

Vizionare placuta!

Echipa Atlantic4

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (3)

3 răspunsuri la “Pamant la orizont!!!”

  1. pircu spune:

    hai sa ajutam hospice! de acum citiva ani iti spusesem, mi se parea anapoda, ca-ntr-o tara unde mor oamenii cu zile in spitale, apare un fel de institutie care sa-i ajute pe muribunzi, pai e multa treaba vere… populatia e toata muribunda. o chestie ca asta e firesc sa mearga in vest unde mai intii exista spitale curate, crese, scoli, fara coruptie generalizata. inainte sa ajuti lumea sa moara, mai-nainte eu as ajuta-o sa traiasca. mai traverseaza oceane si continente pentru ei acuma bre!

    http://m.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/exclusiv-medici-care-aveau-contracte-cu-serviciile-de-informatii-au-bagat-in-buzunar-banii-incasati-de-la-casa-de-sanatate-pentru-bolnavii-fictivi-467741

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *