Menu

Cum am făcut 7.000.000 (neimpozabili) în 2019. Poți și tu (lejer)!

Postat de Andrei Rosu pe 6 decembrie, 2019

Voi fi cât se poate de abrupt și de transparent: am făcut 7 milioane în 2019 și nu am de ce să fiu modest sau discret – mai ales că îmi doresc să poți face și tu asta, cu mare ușurință, în 2020 (și în fiecare an care va urma). Așa că, în rândurile următoare, voi povesti cum i-am făcut. Este foarte simplu!

De fiecare dată când vedeam pe rafturi câte un titlu care sună bombastic („Cum să faci cu ușurință 1 milion”; „Cum să îți construiești rapid o versiune personală de invidiat”, „Cum să devii un vânzător excelent în două luni”, „Cum să ai un abdomen plat în 30 de zile”, „Cum să ajungi la o nutriție sănătoasă în 30 de zile, „Cum să scrii rapid o carte despre ‘cum să’?” etc.) mă gândeam că, dacă ar fi atât de simplu, toată lumea ar fi milionară, ar avea abdomenul plat și ar zâmbi de pe coperta unei cărți de succes. Așa că nu mă oboseam să cumpăr și să citresc astfel de literatură.

Până într-o zi (cam pe la finalul anului trecut), când am văzut reclama unui webinar de 90 de minute, despre autodisciplină (nu îmi amintesc cu exactitate titlul). M-am gândit că o oră și jumătate nu ar fi o pierdere prea mare (este echivalentul unui meci de fotbal), așa că m-am înscris și mi-am luat notițe.

Nu era prima dată când luăm notițe la un training , la un webinar sau citind o carte, dar – pentru prima dată în viață – am decis să și aplic ceea ce mi se recomandă acolo.

Ecuația era simplă: „băi, nene, acum ești în punctul A și ai o problemă – sau mai multe – care te țin în loc, în drumul către punctul B: ori nu știi că există punctul B, ori te sperie gândul că vei reuși să ajungi acolo, ori nu îți cunoști ‘de ce’-ul, ori te rătăcești pe drum„.

După webinar (de fapt chiar în timpul lui), mi-am stabilit un obiectiv (propriul meu „punct B”): să fac, până la finalul anului următor, 7 milioane (în primii mei 30 de ani de viață nu cred că am făcut, cumulat, nici măcar a zecea parte). Acest număr mă speria, dar l-am împărțit la 365 de zile și am văzut că asta însemna mai puțin de 20.000 / zi (19.178, mai exact), ceea ce mi s-a părut destul de abordabil.

Am început imediat, chiar în ziua aceea. Știam că, dacă aman pentru „mâine”, sau „luni”, sau „dată de întâi”, sau „după vacanță”, șansele de îmi atinge obiectivul coborau substanțial spre zero.

M-am concentrat, zilnic, pe ceea ce aveam de făcut în acea zi. Mă trezeam mai devreme decât de obicei (în weekend, în vacanțe sau de ziua mea) și bifam peste jumătate din obiectivul zilnic, ca să am un start bun al zilei. Apoi, din oră în oră, alocăm 5-10 minute obiectivului meu. În unele zile făceam în plus față de ce îmi propusesem, ca să am o rezervă.

Au trecut 11 luni și câteva zile de când am văzut webinarul și obiectivul meu a fost atins, cu câteva săptămâni înainte de termen. Am făcut 7 milioane!

Da, 7 milioane de pași. Nu de lei, nu de euro. Dar, foarte probabil, formula pentru a reuși orice este asemănătoare și implică să îți alegi un obiectiv și să lucrezi zilnic la el.

Îți doresc mult succes și îți doresc să ai energia și autodisciplina necesare pentru un an nou excepțional!

Și încă ceva! Îți recomand un webinar util:

5 pași către autodisciplină, de la omul care a vâslit Atlanticul

Succes!

Andrei Rosu

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (3)

3 răspunsuri la “Cum am făcut 7.000.000 (neimpozabili) în 2019. Poți și tu (lejer)!”

  1. Ioan Andresi spune:

    Am vrut sa ma inscriu si eu. Am ezitat cand am vazut conditiile cu care trebuie sa fiu de acord ca sunt doar in l engleza. N-am gasit un buton pt varianta in romana. Am invatat (pe pielea mea) sa fiu atent ce semnez / cu ce sunt de acord. Asa ca astept varianta in romana a conditiilor, atfel…

  2. IGGA spune:

    Cred ca deja urla foamea in tine de cand ti-ai bagat lichidarea de la banca, dar te-ai invatat sa puturosesti si scrii articole cu titluri bombastice in speranta ca mai faci un ban. La munca, treci la sapa si faci mai mult de 7mil de pasi, eventual Glovo, Food Panda etc!!!

    • Andrei Rosu spune:

      Salut, iti multumesc pentru comentariul anonim, dar plin de intelepciune, optimism si claritate. Voi tine cont de sugestiile tale, dup cum – sunt sigur – vei tine cont si tu de lectiile imprtasite in acest articol 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *