Menu

Antrenamente pentru Sahara si Everest

Postat de Andrei Rosu pe 16 august, 2010

Drumurile (adica task-urile de la serviciu :)) m-au dus saptamana trecuta pe meleaguri iesene, impreuna cu prietenul si colegul meu de birou (si de alergari) George.

Fiind vorba despre o deplasare de 3 zile, nu puteam rata ocazia de a ne antrena si am profitat joi de suportul unui alt coleg ‘de breasla’, maratonistul Cristi Ungureanu, despre care va povesteam acum cateva luni pe blog si pe care imi pare bine ca l-am cunoscut personal, in sfarsit!

Cine se scoala devreme, departe ajunge…asa ca ne-am trezit la 5.30 si la 6 ne-am intalnit cu Cristi in fata pensiunii unde am fost cazati (multumim pentru punctualitate si pentru ‘imortalizarea’ alergarii!).

Ca distanta, nu a fost un antrenament foarte lung (12-13 km), dar cu urcari si coborari care mi-au amintit ca urmeaza sa particip la maratonul Everest-ului 🙂

Nu pot da prea multe detalii geografice (stiu doar ca am plecat din zona Ciric si am ajuns pana in Rediu-Aldei), dar gasiti pe blog-ul lui Cristi detalii despre traseu si multe poze, cu peisaje superbe. In caz ca ajungeti in Iasi si vreti sa alergati…va recomand cu caldura acest traseu!

Multumesc inca o data lui Cristi pentru disponibilitate si pentru inspiratia alegerii unui traseu superb si sper sa alergam si la o competitie oficiala!

In rest…am revenit in Bucuresti, unde temperaturile de 36-37 imi fac alergarile mult mai grele, dar sunt ocazii excelente de a pregati maratonul din Sahara (februarie 2011) :).

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (6)

6 răspunsuri la “Antrenamente pentru Sahara si Everest”

  1. Ducu spune:

    Data viitoare cand mai treci prin Iasi da-mi si mie un semn, as vrea si eu sa alerg cu tine. Nu il stiu pe domnul Cristi Ungureanu si nici nu am alergat pe traseul ala asa ca multumesc frumos pt informare :D.

  2. Ducu spune:

    Notez pe mobil si dau semn, multumesc frumos.

  3. Ducu spune:

    Tot datorita tie l-am descoperit si pe domnul Ungureanu, deja am luat legatura cu el. Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *