Menu

De vorba cu 3 alergatori. Partea 1: Paul Dicu

Postat de Andrei Rosu pe 7 ianuarie, 2011

Pentru ca maratonul Sahara si maratonul Everest bat la usa si, in plus, impun o pregatire logistica mult mai amanuntita decat o alergare la un maraton de oras, am cautat sprijin de la romani care au mai fost in acele zone. Primul ‘vizat’ a fost Paul Dicu, instructorul de arte martiale al trupelor DIAS din Constanta care a participat la editia de anul trecut a maratonului din desertul algerian.

Paul este un mare iubitor de nisip si dune, iar anul acesta va ‘recidiva’, alergand la una dintre cele mai dure competitii din desert, un multi-stage ultra de aproape 250 de km – MDS Marathon des Sables (Maroc).  Ce ma bucur, pentru ca am de la cine sa aflu informatii (din nou :)), daca voi participa si eu la o editie viitoare!

Pentru ca ne despart vreo 240 de km (ar fi un antrenament bun pentru MDS :)), dialogul nostru a avut loc via e-mail / telefon.

Impreuna cu colegii de echipa din ‘lotul Sahara’, am pregatit o lista cu intrebari pentru Paul. Puteti gasi aici MINI-INTERVIUL. O sa aflati de ce trebuie sa scuturati bine adidasii inainte de a ii pune in picioare… (nu, nu e vorba de nisip :)).

De abia astept sa il cunosc personal, iar semi-maratonul GERAR va fi o ocazie excelenta, pentru ca vom fi acolo amandoi 🙂

Multumim, Paul!

Echipa Sahara

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *