Menu

Rezultatele de la semi-maratonul Gerar!

Postat de Andrei Rosu pe 2 februarie, 2011

Organizatorii semi-maratonului au postat AICI rezultatele concursului de duminica.

Bucurie mare pentru Cool Cats si Vanilla Ice: nu am iesit ultimii!!! ­čÖé

Mai mult –┬áeu, Mihaela si Ioana (Cool Cats sau mai degraba „Pisicile degerate”) am fost foarte aproape de podium (locul 4) la stafeta-mixt, cu un timp de 2 ore┬ási 5 minute (un timp foarte bun, tinand cont de conditiile de alergare si de faptul ca Ioana s-a aflat la prima ei alergare de 21 de km).

Ne-au despartit doar cateva zeci de secunde de locul 3, dar ne vom lua revansa la anul… ­čÖé

Sau, cine stie, poate se repeta povestea de la Mamaia Corporate Challenge 2010 si vom avea o surpriza placuta :)))

Vanilla Ice (Dia, Leti, Elu) nu a fortat prea mult (2h 18m), se conserva pentru urmatoarea competitie :).

In rest… ne antrenam de zor pentru Sahara. Au mai ramas doar 3 saptamani pana plecam.

In urmatoarele weekend-uri avem planificate cateva antrenamente la munte si o ultima excursie la Decathlon si la Himalya pentru o ‘actualizare’ a bagajelor.

Pe curand!

Echipa Sahara

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (6)

6 r─âspunsuri la “Rezultatele de la semi-maratonul Gerar!”

 1. BRAVO „degeratilor” ! , … si Bafta la Antrenamente !
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 2. … dragul meu mi-ai rascolit amintirile unor frumoase apuse vremuri , pentru moment „sant sedus de o doamna” tendinita , dar sper ca imi va „declara divort” inainte de sosirea primaveri …
  al dumitale ,
  cristi .

 3. Andrei,
  Ne rug─âm al─âturi de tine ca lucrurile s─â revin─â la normal ╚Öi maratonul s─â aib─â loc.Chiar dac─â nu va fi a╚Öa, programul special f─âcut de tine cu produsele coral ├«╚Öi va ar─âta roadele la alte viitoare competi╚Ťii pe care le ai ├«n plan ├«n acest an.

 4. Cristi,
  Astfel de accidente sunt destul de frecvente la sportivii care nu au un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos. Organismul cedeaz─â la supra efort acolo unde este mai slab. Alergatul pe distan╚Ťe mari ( ex. maratonul) suprasolicit─â organismul ╚Öi ├«l duce ├«n supraantrenament, defapt un catabolism foarte puternic, care va sl─âbi ├«ntreg organismul. O mi╚Öcare gre╚Öit─â poate duce la un accident de acest tip atunci c├ónd te a╚Ötep╚Ťi mai pu╚Ťin. Sportivii de la aceast─â disciplin─â ( alegare) trebuie s─â fie foarte aten╚Ťi cu refacerea dup─â efort indiferent c─â este antrenament sau competi╚Ťie. Efortul fizic produce toxine ├«n corp, pe care organismul le va depozita ├«n lichidul intersti╚Ťial pe structurile colagenice. Tendoanele, ligamentele sunt bogate ├«n colagen ╚Öi ele vor fi primele afectate. De aceea , periodic organismul trebuie dezintoxicat ( Cola vada ╚Öi Drenaj Limfatic) ╚Öi structurile colagenice ref─âcute. Nu e cazul s─â intr─âm ├«n prea multe am─ânunte . Microhydrina, Joint Confort ╚Öi Cool Relief (www.coralclub.com.ro) sunt solu╚Ťia pentru tendinita pe care ai contactat-o. Mi╚Öcarea ne poate fi ╚Öi prieten ╚Öi du╚Öman ├«n acela╚Öi timp, dac─â nu respect─âm anumite reguli. Nu uita un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos te va ajuta s─â previ ├«n viitor astfel de probleme ╚Öi chiar dac─â apar acidental s─â le rezolvi foarte rapid.

 5. … multumesc , multumesc , … multumesc !
  Cu Consideratie,
  cristi .

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *