Menu

Kathmandu versus Delhi.

Postat de Andrei Rosu pe 12 iunie, 2011

Daca vi se pare ca strazile oraselor din Romania sunt prea aglomerate, prea murdare sau ca se circula haotic si se claxoneaza prea mult…sa stiti ca exista si cazuri mai grave… 🙂

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Kathmandu versus Delhi.”

 1. Pircu spune:

  Noroc Rosule! Whatchasay pal??

  Depinde de unde privesti mizeria Fanica, uite aici esantioane din tara noastra strabuna, poate nu din cartierul tau, dar tara tot aia e:
  http://www.romanialibera.ro/multimedia-foto/diametrala-buzesti-berzei-228201.html
  Acum un an am luat-o cu masina spre Alexandria, si am vazut ca oamenii traiesc in evul mediu cat cuprinde, cu balti in curti si cai morti pe drumurile mlastinoase. Copiii aveau burtile bombate ca somalezii, de foame. Eu cred ca indienii stau mai bine ca noi. Macar vacile sunt sprintene pe strazile alea aglomerate, si oamenii nu par asa apatici si descompusi. E un dinamism sanatos acolo, si nu o amorteala post-comunista intrata in a treia decada, dirijata de coruptia generalizata.
  Langa spitalul Universitar Bucuresti locuiesc oameni in corturi si tufisuri, fa o tura si intreaba-i daca au atins Nirvana. Pacientii ies din noroi si intra in spital care seamana cu un abator murdar. Romanii traiesc in halate roz murdare, si acasa si prin spitale in asteptarea ultimului sarut, acela dulce si rece. Prietene, vorbesc de romanii obisnuiti, aia multi si napastuiti, care n-au gustat nici din comunism, nici din capitalismul iliescian in care va scaldati acum. Vorbesc de aia care nu pot sa scoata doua sute de pistari din buzunarele peticite sa-si vada Everestul lor cu ochiul, adica felia de paine pe masa. E ceva magic in felia de paine.
  Dar mie-mi place optimismul tau, si ne dai curaj spunandu-ne ca ne aflam undeva intre India si Finlanda! ;))). Cei flamanzi sunt ca femeile care cunosc o anumita calitate de amor, vor sa fie mintiti frumos.

  al tau cetitor fidel Pircu, unul cu norodul, mereu gata sa completeze cu dragoste de patrie cele frumoase si spuse, ticluite si felurite, dichisite digital. ein, zwei, drei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *