Menu

Toamna se numara…alergarile.

Postat de Andrei Rosu pe 26 iulie, 2011

Triathlon Challange Mamaia, Maratonul Bucuresti si o alergare de 170 de kilometri de la Brasov la Bucuresti. Toate pentru HOSPICE Casa Sperantei si toate in mai putin de o luna. Obiectiv: sa strang cei 50.000 RON necesari pentru cumpararea a 10 seringi automate pentru tratamentul durerii extreme.

Triatlonul de la Mamaia nu va fi o experienta noua, anul trecut fiind un debut cu noroc si o clasare buna la proba de stafeta, unde am participat impreuna cu colegii mei de la UniCredit Leasing. Insa de aceasta data am decis sa incerc marea cu degetul si sa nu particip doar la proba de alergare, ci la intreg triatlonul (proba de sprint). Marea provocare: cei 750 de metri de inot, pentru care mai am doar vreo 2 luni de antrenament! Astazi am avut a 10-a lectie de invatat craul si am reusit sa leg 10 bazine x 25 de metri. Avand in vedere ca acum mai putin de o luna am luat prima lectie de craul, sunt foarte optimist in privinta terminarii cu succes a acestei probe; dar am emotii mari!! :). Dupa inot, urmeaza 20 de km de pedalat si 5 km de alergare. Teoretic, ambele ar trebui sa imi puna mai putine probleme decat inotul (in caz ca nu se sparge vreun cauciuc…).

Maratonul Bucuresti va fi de fapt o stafeta la care voi participa impreuna cu colegii mei din UniCredit (atat de la leasing cat si de la celelalte firme din grup: UniCredit Tiriac Bank, Ucefin, UBP, CAIB, UniCredit Insurance Broker etc.). Spre bucuria mea, au raspuns deja invitatiei mai mult de 30 de colegi si sper ca numarul nostru sa fie chiar mai mare, iar de la un an la altul sa tot creasca… La stafeta, partea cea mai grea va fi sa astept sa imi vina randul. 🙂

Cat despre cel mai ambtios proiect al meu de pana acum, alergarea de la Brasov, orasul meu natal, la Bucuresti, orasul meu de adoptie :), o sa va povestesc mai pe larg intr-un articol viitor. Deocamdata, pe scurt: sambata 15 octombrie, 170 de kilometri (de la sediul Hospice din Brasov la cel din Bucuresti), fara oprire.

In rest, sunt in grafic cu antrenamentele (alergare, inot, bicicleta) si am decis de curand sa introduc si o sesiune saptamanala de Pilates, ca sa castig in mobilitate si sa imi pregatesc spatele pentru cursele lungi de bicicleta…

Pe curand!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (9)

9 răspunsuri la “Toamna se numara…alergarile.”

 1. … asteptam cu nerabadare a urmarii Rapsodiile Tropaite de Toamna , de Andrei si Prietenii
  … Fugareala Placuta ! , Cu Consideratie ! ,
  cristi .

 2. stanimira spune:

  Bravo, Andrei, te admir pentru km dedicate la HOSPICE! dupa exemplu tau voi alerga si eu maratonul de Bucuresti pe 9.10 pentru HOSPICE. pana acum suntem 14 UniCredit Consumer Financing IFN pentru ca sa faca stafeta si 21km. incepem astazi training in colaborarea cu RO Club Marathon pentru toti UniCredit inscrise la maratonul Bucuresti. Iti multumim toti!

 3. Silviu Martin spune:

  Salutare, Andrei,

  suna bine!! Bine ai venit in clubul triatlonistilor 😛 Ne vedem in apa la Mamaia!

  Silviu

 4. Silviu Martin spune:

  Eh, odata inceput antrenamentul, esti „hooked” 🙂 Spor!

 5. Ramses3 spune:

  Bravo domnule, mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *