Menu

Salutari din Singapore!

Postat de Andrei Rosu pe 16 februarie, 2012

Dupa aproape jumatate de zi de calatorit,  am ajuns de la -10 la +30 si de la paralela 45 la Ecuator. Zborurile au fost extreme de linistite, chiar daca locurile mele in cursele mai lungi (Istanbul – Dubai, 3 ore si Dubai – Singapore, 6 ore si jumatate) au fost in coada avionului (mult mai sensibila la turbulente…). Aeroportul din Dubai pare sa creasca de la un an la altul, cred ca s-ar putea organiza cu usurinta un maraton in interiorul terminalelor. Ce am vazut nou, fata de data trecuta cand am trecut prin acest aeroport: niste palmieri URIASI pusi in mijlocul terminalului (poate ca existau de mai demult si am vizitat alt terminal…).

Nu am fost singurul roman care a zburat pe aceasta ruta. M-am intalnit cu o doamna care venea de la Cluj si avea ca destinatie Brisbane, Australia (urmatoarea destinatie a avionului care m-a debarcat in Singapore). De asemenea, o doctorita rezident care mergea la iubitul ei din Dubai si care mi-a imprumutat mobilul in aeroportul din Istanbul pentru a da un sms acasa (wi-fi-ul din aeroport nu functiona, iar telefonul meu si-a ales un moment nepotrivit sa se strice; cred ca m-a auzit vorbind zilele trecute despre faptul ca vreau sa il schimb si s-a razbunat…); merci, Alexandra!

Zburand cu Emirates, mancarea a fost foarte buna, ca de obicei; de la Dubai la Singapore am zburat cu un Boeing 777-300, cu scaune destul de confortabile pentru ‘clasa economic’, ceea ce mi-a permis sa dorm vreo 3 ore – deci voi putea rezista pana la noapte, pentru a ma adapta rapid diferentei de fus orar (acum sunt ‘in viitor’ cu 6 ore…).

Nu am apucat sa imi formez o pararere despre Singapore, pentru ca din aeroport m-am urcat in metrou si, dupa vreo 45 de minute, am ajuns in China Town – zona hotelului in care m-am cazat. Va pot ‘spune’, totusi, doua lucruri. Primul: cand am iesit din statia de metrou, tricoul s-a lipit de mine in cateva secunde, din cauza umiditatii; al doilea: la cei 176 cm ai mei, ma simt ca Ghita Muresan printre localnici, care au in jur de 1.50-1.60. Vorba cantecului: Big in Japan… 🙂

Voi reveni cu poze si impresii la cald!!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Salutari din Singapore!”

  1. Paul Mandras spune:

    Succes in noua aventura; sunt convins ca o sa reusesti pentru ca asta ti-ai propus.
    Sper sa ne revedem cat mai curand, eventual inainte de „Transmaraton”. :)))
    Ura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *