Menu

Ultima zi de inscriere la Transmaraton 2012!

Postat de Andrei Rosu pe 29 martie, 2012

Vineri, 30 martie, ora 23.59.59 este ultimul moment in care alergatorii si fundraiserii se mai pot inscrie la UniCredit Leasing Transmaraton. Suntem bucurosi si recunoscatori atat pentru numarul mare de inscrieri, cat si pentru interesul mass-media, care a popularizat initiativa noastra. Am reusit sa semnam parteneriate pentru aproape toate ‘capitolele’ organizarii in bune conditii a evenimentului. Mai avem de rezolvat chestiunea transportului concurentilor de la finish la start, dar speram sa gasim un sponsor dornic sa ajute cu cateva microbuze… ­čÖé Am avut ceva emotii cu autorizatiile, pentru ca a doua zi dupa competitia din 9 iunie sunt alegeri; din fericire, se pare ca exista flexibilitate si avem convingerea ca vom obtine si ultimele semnaturi…

Urmeaza tragerea la sorti, pe care am decis sa o organizam luni dimineata (in loc de acest weekend), pentru a da ocazia cat mai multor alergatori inscrisi sa fie ‘conectati’ la transmisiunea noastra live. Cel mai probabil, veti putea urmari tragerea la sorti prin intermediul┬áUSTREAM TV┬ásau┬áPRIVESC.EU┬á(vom transmite link-ul pe mail tuturor celor inscrisi), iar soft-ul de loterie folosit va fi cel oferit de Random.org (Cristi, multumim mult pentru ponturi!)

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai activ si mai „outdoor”…

PS – in cazul in care nu obtineti un loc prin loterie, nu disperati si nu ne injurati :). Puteti sa castigati participarea direct de la fundatia pe care doriti sa o sustineti, prin asumarea unei sume minime pe care estimati ca o veti obtine din donatii. Atat noi cat si fundatiile va vom pune la dispozitie cateva metode si instrumente eficiente de a face fundraising. Va garantam ca o sa va placa, o sa va foloseasca si, mai ales, o sa va simtiti extraordinar la finalul campaniei de strangere de fonduri!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *