Menu

Transmaraton se amana din cauza vremii…

Postat de Andrei Rosu pe 27 mai, 2012

Pentru participantii la Transmaraton 2012 nu mai este un secret: competitia, programata a se desfasura pe 9 iunie, se amana. Totusi, pentru alergatorii care nu au apucat sa citeasca mail-ul transmis de catre noi, organizatorii, precum si pentru cititorii acestui blog, postez comunicatul oficial.

Dragi alergatori,

Conditiile meteo din ultimele saptamani (precipitatii abundente) au depasit limitele normale pentru aceasta perioada si au provocat numeroase incidente pe Transfagarasan (avalanse de zapada si de pietre, surpari de drumuri). Pentru siguranta participantilor la UniCredit Leasing Transmaraton 2012, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ne recomanda amanarea competitiei.

Pe parcursul urmatoarelor doua saptamani vom reveni cu informatii privind noua data de organizare a evenimentului. Va asiguram ca vom lua in calcul variantele optime pentru voi din punct de vedere al sigurantei, disponibilitatii (si costului) locurilor de cazare, suprapunerii cu alte evenimente sportive etc. si speram ca un numar cat mai mare dintre voi sa fie disponibili la data respectiva.

Evident, vom oferi acelora dintre voi care nu vor mai putea participa posibilitatea a alege intre returnarea taxei de inscriere si directionarea acesteia catre cauza sustinuta. In plus, avem si o veste buna pentru cei care vor fi prezenti pe Transfagarasan: participarea la ceremonia (si cina) organizata dupa competitie va fi oferita de catre unul din sponsorii evenimentului, fara costuri din partea alergatorilor.

 Dincolo de dezamagirea provocata de amanarea Transmaraton – atat voua, alergatorilor, cat si celorlalte parti implicate in acest proiect social (fundatii, organizatori, sponsori, parteneri media etc.) -, privim acest incident ca pe o noua provocare in incercarea noastra de a organiza un eveniment cu adevarat memorabil si, fireste, de a sprijini impreuna cu voi proiectele celor doua fundatii partenere.

Nu in ultimul rand, va multumim mult pentru efortul depus pentru strangerea de fonduri (in curand, vom depasi impreuna cota 50.000!) si speram ca amanarea Transmaraton va fi o ocazie excelenta pentru fiecare alergator de a atrage noi dotatii si sustinatori.

Va stam la dispozitie (atat prin e-mail cat si telefonic) pentru a raspunde intrebarilor pe care suntem siguri ca le aveti.

Evident, nu este genul de stire la care sa dai Like… 🙁 Totusi, dupa ce am depasit socul provocat de aceasta amanare (la care ne asteptam, oarecum, avand in vedere vestile mai putin bune pe care le primeam din zona Transfagarasanului, dar am tot sperat…), ne-am felicitat pentru inspiratia de a nu imprima data concursului (ci doar anul) pe materialele produse pana acum…

Ce inseamna aceasta amanare pentru noi? Daca pentru alergatori va fi, cu siguranta, un „dat peste cap” al agendei si al programului de antrenament, pentru noi va fi un fel de „punct si de la capat” (alegerea datei optime, noi parteneriate cu pensiunile din zona, autorizatii, s.a.m.d.). Partea buna este ca 100% din sponsori si parteneri ne-au confirmat sustinerea, iar mail-urile participantilor sunt incurajatoare, ceea ce ne face sa fim increzatori si siguri ca evenimentul va fi chiar mai reusit decat ar fi urmat sa fie pe 9 iunie, pe principiul „Tot raul spre bine”… Sa vina soarele! 🙂

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *