Menu

Cel mai cunoscut cuvant cu p…

Postat de Andrei Rosu pe 27 noiembrie, 2012

Am preluat ideea lui Marian Chiriac si am folosit acest titlu pentru a ne asigura ca veti citi acest post. Cel mai cunoscut cuvant cu p… folosit in alergare este p..ronatie. Ce ati zice insa despre un p..odcast despre alergare?

Mentionam acum cateva zile faptul ca azi, de la ora 20:00, va avea loc in premiera lansarea primului podcast de alergare din Romania: Primul Maraton – Podcast pentru alergatori. Ei bine, ne tinem de plan! Gazdele voastre vor fi Gabriel Solomon, Marian Chiriac si subsemnatul, adica 3 oameni pasionati (si) de alergare :). Ce este un podcast? Puteti citi definitia aici. Pentru noi, va fi inregistrarea audio a unei emisiuni, pe o tema data, sub forma unui MP3, pe care o puteti descarca si asculta pe calculator, MP3 player (cand alergati…) etc. Primul episod (ne propunem sa va ‚terorizam’ la fiecare doua saptamani :)) va putea fi urmarit live la adresa asta (am inteles ca ajuta sa aveti cont Gmail si Google+ :)), urmand ca a doua zi sa gasiti inregistrarea pe primulmaraton.ro.

Dar despre ce vom vorbi la prima editie? Va fi o discutie de sezon: ”Alergarea pe timpul iernii” – echipament, incalzire, respiratie, motivatie, calendar de evenimente, sfatul / pontul editiei si…multe altele. Dam si un premiu! Undeva, in timpul inregistrarii, vom veni cu o intrebare. Cine raspunde primul castiga o carte simpatica (si folositoare!): The Runner’s Rule Book: Everything a Runner Needs to Know–And Then Some

Acum cateva saptamani, Gabi a venit cu ideea, iar eu si Marian am zis pe loc DA. Speram sa iasa bine, sa va placa si, mai ales, sa va foloseasca. Auditie placuta!

PS – Daca aveti intrebari, adresati-le sub forma unui comentariu, pe parcursul ‚live’-ului. Multumim!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *