Menu

Urmeaza 20 de kilometri de inot. Multumiri pentru donatii!

Postat de Andrei Rosu pe 28 ianuarie, 2014

snagovNu este o noutate faptul ca noi, oamenii, nu ne cunoastem limitele. Si, de multe ori, nici macar nu ne dorim sa le exploram :(. Dar momentul in care resusim sa depasim „barierele”, sentimentul este extraordinar, iar increderea in sine creste exponential… Am trait de multe ori experienta depasirii „limitelor” si pot ‘garanta’ cele de mai sus. Iar primul gand care imi vine in minte (chiar pe parcursul cursei in care explorez limita respectiva) este: oare care va fi urmatoarea ‘borna’?

Daca la alergare am impins distanta pana la 177 de kilometri, iar la bicicleta am ajuns la 360 km, cu inotul m-am oprit la 14.5 km (cu ocazia traversarii lacului Snagov). Pe 8 februarie 2014 voi reveni la Snagov – de aceasta data in bazinul Complexului Olimpic de la Izvorani, pentru a atinge ‘nivelul urmator’: 20 de kilometri, in cadrul editiei a 2-a a Ultra Swim-ului organizat de Smart Atletic. Chiar daca m-am apucat de inot abia in vara lui 2011, mi-am propus ca pana la 40 de ani (2016) sa pot inota cu usurinta 24 de ore, asa ca simt ca sunt pe drumul cel bun.

Ca si la editia 2013, cand ‘target’-ul a fost 10 km, principalul obiectiv al ultra swim-ului este strnagerea de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei, din Bucuresti (care este aproape gata!). Va invit cu drag sa participati la acest eveniment, ca inotatori, ca suporteri si/sau ca donatori. Link-ul meu de donatii este AICI – mii de multumiri donatorilor! (voi reveni curand cu un mail catre cei care au donat pana acum, pentru a le da detalii despre cadoul promis :)).

DSC_0239

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Urmeaza 20 de kilometri de inot. Multumiri pentru donatii!”

  1. Narcis spune:

    Salut!

    M-am înscris și eu la UltraSwim, tot la 20 km. Am o mică problemă însă: nu prea știu cum să fac cu hrana în timpul concursului. Anul trecut am înotat 10 km și nu am avut nevoie de așa ceva, doar am băut un pic de apă. Dar cred că se va schimba situația acum. Mă gândeam la niște banane, câteva portocale și, eventual, niște biscuiți (dacă voi găsi ceva cât de cât în regulă). Tu cu ce o să te hrănești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *