Menu

NOTIFICARE: Incepand de astazi, blogul meu face parte din domeniul public.

Postat de Andrei Rosu pe 3 martie, 2014

1Primesc foarte frecvent intrebari precum: “Andrei, pot sa preiau de pe blog articolul asta si sa il public in urmatorul numar al…?”, “Andrei, pot sa te citez pe blogul meu?”, “Andrei, pot include povestea ta in discursul meu motivational de la o conferinta?”, “Andrei, pot distribui eBook-ul tau catre colegii mei?”etc. Si, pana acum, am raspuns afirmativ tuturor acestor cereri , indiferent ca aveau sau nu uz comercial.

De ce renunt la drepturile de autor.

Atat timp cat orice articol din aceasta lume poate fi postat si distribuit pe Facebook sau alte site-uri de socializare, nu vad de ce ar trebui ca ceea ce scriu in mediul online (si fac public) sa fie supus “copyright”-ului. Si, referitor la eBook-ul caritabil Alergand cu Mos Craciun – Maraton la Polul Nord, este alegerea fiecarui cititor daca doreste sau nu sa faca o donatie catre Hospice Casa Sperantei si, de asemenea, care va fi nivelul donatiei respective.

Sunt un mare fan al schimbului de informatii si idei. Consider ca, astfel, putem crea o lume mai buna. Sunt ceea ce sunt azi pentru ca am avut aces (gratuit) la o multime de articole, materiale, poze, citate etc. care m-au facut sa contest felul in care faceam – pana atunci – lucrurile. De altfel, am schimbat (inca de anul trecut) domeniul blogului meu (in .ORG) – tocmai pentru a imi afirma sustinerea pentru activitatile si organizatiile non-profit, inclusiv din zona educationala.

In concluzie, pentru a reduce timpul petrecut cu corespondenta pe aceasta tema si pentru a incuraja impartasirea informatiilor publicate pe acest blog, scriu urmatoarea NOTIFICARE OFICIALA:

Va ofer permisiunea de a folosi orice continut din blogul www.andreirosu.org si din eBook-ul “Alergand cu Mos Craciun – Maraton la Polul Nord”, in orice forma doriti. Renunt la drepturile de autor pe acest continut. De acum inainte, nu mai este nevoie sa imi scrieti pentru a avea permisiune. Folositi continutul asa cum doriti (email, facebook, alte bloguri etc.) – indiferent daca ma veti credita sau nu ca autor al randurilor publicate.

Asadar, ceea ce am scris si voi scrie in continuare pe acest blog face parte, incepand de azi, din domeniul public.

O saptamana frumoasa! 🙂

Fire

 

 

Scrie un comentariu
Articole similare:

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (3)

3 răspunsuri la “NOTIFICARE: Incepand de astazi, blogul meu face parte din domeniul public.”

  1. mikyangel007 spune:

    Bravo Andrei!Felicitari pentru initiativa!

  2. […] reamintesc ca acest blog este domeniu public, asa ca va invit cu drag sa folositi aceste materiale dupa cum credeti de cuviinta. In plus, daca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *