Menu

Caut un biciclist care sa ma sprijine la Wings For Life World Run!

Postat de Andrei Rosu pe 28 aprilie, 2014

WFL_MRDuminica, 4 mai, ora 13.00, va avea loc startul celei mai mari curse de alergare simultana din lumeWings For Life World Run si am sa incepe acest scurt post prin a multumi tuturor celor care s-au inscris, indiferent de distanta pe care urmeaza sa o parcurga! Pentru cei care nu au reusit sa se inscrie pana cum: nu se mai fac inscrieri online, dar mai sunt cateva locuri disponibile, care se pot achizitiona doar cash si doar duminica, intre 9 si 11, in zona de start. Numarul de participanti la nivel mondial estimat de catre organizatori va fi de aproximativ 50.000, din care in jur de 1.500 vor lua startul in Bucuresti!

WFL_ARDesi este greu de anticipat ce numar de kilometri voi reusi sa alerg pana cand voi fi „capturat” de masina-‘sperietoare’, estimez ca va fi cea mai lunga distanta parcursa de mine anul acesta, respectiv 35-40 de kilometri [ideal 42…]. Asta se traduce intr-un „sub 4.30 min / km”. Pentru a reusi o cursa rapida, m-am gandit sa apelez la sprijinul unui ciclist, care sa ma ajute cu pacing-ul, cu o vorba buna (sau cu un bici :)), cu un baton, cu un energizant etc. Asa ca, daca stiti pe cineva, astept cu drag recomandari (la adresa de mail disponibila in sectiunea „Contact” a acestui blog).

WFLCe ‘dotari‘ ar trebui sa aiba cel/cea care ma va ajuta? Am schitat un minim necesar…: bicilcleta functionala :), casca, ciclocomputer, accesorii (camere de schimb, leviere, pompa etc. sau camere cu solutie antipana), suport pentru bidoane de hidratare (ideal doua – pe care le vom umple la punctele de hidratare amplasate pe traseu), suport / geanta / cosulet (? :)) pentru geluri, batoane, banane etc. Ar ajuta si ceva experiente anterioare in zona de concursuri / voluntariat. Si sa fie capabil/a sa pedaleze..incet (12-13 km/h).

Startul se va da din incinta Cora Pantelimon, iar alergarea va avea loc pe vechiul drum spre mare. Ne vedem acolo!

PS – mai jos am postat cateva idei de a echipa bicicleta…

PS’ – intre timp, am primit cateva informatii suplimentare de la organizatori. Pacing-ul este interzis :(, iar lista voluntarilor pe bicilcleta s-a inchis deja. Deci… imi pare rau pentru agitatia creata, iar eu va trebui sa ma descurc..altfel :).

22 33 45 628x471 (1) 335490380_f9aa4fa168_z Agricultural+Land bicycle-carry-huge-weight cow HeavyLoadsAlainDelorme10 touring pfar

 

 

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (2)

2 răspunsuri la “Caut un biciclist care sa ma sprijine la Wings For Life World Run!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *