Menu

Traversarea oceanului intr-o ambarcatiune cu vasle: o femeie cu noi pe Atlantic!

Postat de Andrei Rosu pe 3 august, 2016

In urma cu cateva saptamani lansam un concurs pentru a gasi numele barcii cu care vom traversa Atlanticul, in cadrul competitiei Atlantic Challenge, din decembrie 2017. Am primit peste 500 de propuneri (va multumim!!!) si ne-a fost extrem de greu sa selectam cele 5 denumiri ‘finaliste’, pe care cei interesati le-au putut vota ieri pe pagina facebook Kaufland.

Dincolo de „Victoria” si „Speranta” (care au detinut recordul de propuneri), am primit si denumiri precum Campioana, Carpatica, Contesa, Curajoasa, Dracula, Hope 4 Children, Humanity, Lucky Lady, Maria, Naluca, Oceanica, Queen of the sea, Randunica, Sageata, Sea princess, Super barca, Trans Oceania, Turbolina, Vitamin Sea.

Dintre ele, cele 5 finaliste au fost (in ordine alfabetica): Hope 4 Children, Humanity, Lucky Lady, Maria si Queen of the sea, iar castigatoare a fost votata MARIA, propusa de… Maria Neacsu, din Constanta, pe care o asteptam cu drag pe 11 august, la botezul oficial & lansarea la apa a barcii noastre si, dupa cum am promis, la o plimbare cu barca :).

Dincolo de rezonanta biblica a acestui nume (si, cu siguranta, vom face o multime de rugaciuni in timpul furtunilor!), de faptul ca Sfanta Maria este protectoarea marinarilor, ca (Santa) Maria a fost corabia cu care Columb a traversat Atlanticul si ca am multe rude si cunostinte care poarta acest nume, ma bucur ca vom avea o prezenta feminina cu noi si speram ca Maria sa aiba grija de toti 4 si sa ajungem cu bine in Antigua :).

A propos de „cei 4”, alegerea celor 3 finalisti care vor vasli cu noi pana in toamna viitoare, cand se va definitiva echipa, se apropie de final (in acest weekend vor avea loc probele „fizice”, iar pe 11 august vom sti cine sunt cei 3).

O saptamana frumoasa!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (6)

6 răspunsuri la “Traversarea oceanului intr-o ambarcatiune cu vasle: o femeie cu noi pe Atlantic!”

  1. Silvia Pop spune:

    Felicitari pentru cel mai frumos nume pe care puteati sa-l alegeti!

  2. Mirela Anghel spune:

    Felicitari! Maria sa va poarte noroc!

  3. Cristian spune:

    Bravo! Maria e un nume foarte inspirat.Si romanesc.

  4. stanimira spune:

    Congratulations! blessings!

  5. Ionica Daniel ( Manase) spune:

    Felicitari!!!! Am fost la Limanu pe 6-7 aug 2016 si am vazut barca!!!

  6. Ionica Daniel ( Manase) spune:

    Fost coleg de clasa cu varu” tau Capos( Lic ind 32) actual Jean Monet )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *