Menu

7 zile pana la maraton!

Postat de Andrei Rosu pe 24 iulie, 2010

Salutari din Cluj!

Saptamana aceasta am fost intr-un turneu prin Timisoara si Cluj, unde am sustinut un training de vanzari („intalniri memorabile cu clientii nostri”) pentru colegii din UniCredit Leasing. Fiind plecat de acasa pentru o saptamana, nu puteam lasa antrenamentele de o parte, asa ca am avut grija ca hotelul ales sa fie intr-o zona unde pot alerga (preferabil parc sau complex sportiv).

Intrucat maratonul din Australia bate la usa (peste 4 zile plec!!), am crescut numarul si intensitatea antrenamentelor (ingras porcul in ajun :)). Am facut cate 2 antrenamente pe zi, 30-40 de minute dimineata (ca sa incep ziua bine…) si 2 ore-2 ore si jumatate dupa-amiaza/seara.

Ma bucur ca am reusit sa cobor sub 70 de secunde per tura (400 m) si ma invart in zona 70-80” la fiecare tura rapida. Includ la fiecare antrenament principal cel putin 15  ‘lansari’ (alternate cu alergari usoare: 120-140 secunde / tura).

La Cluj, am vizitat o gradina botanica impresionanta, pe care v-o recomand cu bucurie. Am profitat de ocazie si m-am pozat in curtea cresei studentesti de langa Gradina Botanica, unde mama si tata (studenti la Cluj in perioada in care eram bebelus…) m-au invatat sa fac primii pasii si unde am alergat pentru prima data :).

Tot la Cluj, in parcul sportiv universitar (un loc excelent pentru antrenemente!), colegul,  co-trainer-ul si bunul meu prieten George Bragadireanu a avut ideea de a imi lua un ‘interviu’ in miscare, pe care va invit sa il vedeti :)…

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (1)

Un răspuns la “7 zile pana la maraton!”

  1. Miezu` spune:

    Succes! Bring back memories si poze : ) si cupe 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *