Menu
BLOG

Discutie la radio

Am fost invitat ieri dimineata la Radio Romania Actualitati, unul dintre posturile de radio cele mai interesate de maratoanele mele (multumeeesc!! :)).

Puteti asculta discutia cu Felix Crainicu dand click pe poza .

De asemenea (pentru cei interesati…), gasiti aici alte aparitii in mass-media pe tema maratoanelor mele de la Polul  Nord si din Australia.

Pot sa afirm ca, usor-usor, se mai ‘dilueaza’ teama de a vorbi in public… 🙂

O zi excelenta va doresc!

PS – La multi ani, mama!!!

Share: Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Comentarii (4)

4 răspunsuri la “Discutie la radio”

 1. Adina Popescu spune:

  OK, am revenit. Pozele sunt super. Daca mai pui si cate un comentariu … pe ici pe colo … Imi dau seama ca e cam imposibil, sunt foarte multe poze! Cel mai mult mi-a placut tramvaiul acela suspendat, Monorail, o idee excelenta, dar foarte faina. Ai fost si la acvariu? Eu totdeauna ma gandesc la 2 lucruri, cand vin dintr-o tara straina si te intreb si pe tine: ce ti-a placut cel mai mult? si ce nu ti-a placut deloc?

 2. andreirosu spune:

  cel mai mult: stilul lor de viata (relaxat, fara claxoane, prietenosi etc.) / gradina zoo / spatiile verzi din Sydeny (parcuri, gradina botanica – cu acces gratuit!) / portul (opera, cartierul the Rocks, podul, promenada etc.) / siguranta (camere de luat vederi pe majoritatea strazilor).
  ce nu mi-a placut deloc: ca m-au retinut 2 ore in aeroport cei de la imigrari…

 3. … La Muuuuu…ulti Aaaaaaaaaa…ani mamei ! , … si Bravo ! , pentru „momentul steagului” de la finalul maratonului Australian
  cristi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *