Menu

Inapoi la Bucuresti, dar alaturi de alergatorii de la 1000 km Balkan…

Postat de Andrei Rosu pe 15 noiembrie, 2012

Inceputul zilei numarul 4 (prima din cele 7 ale alergarii Sofia – Bucuresti) m-a gasit la startul oficial, din Sofia, pentru a imi lua ramas bun de la colegi si prieteni si pentru a face niste poze (le gasiti AICI, pe Facebook). Am plecat spre Bucuresti impreuna cu Laurentiu, de la Aventuria (partenerul nostru tehnic la proba de bicicleta) si colegul meu Gabi. Celalalt Gabi (Solomon) impreuna cu Oana Badea plecasera deja de la 4 dimineata (pentru a prinde rasaritul in Romania :)).

Chiar daca nu mai sunt alaturi de alergatorii care au, deja, mai bine de 115 km parcursi in 2 zile, urmaresc cu ‘jind’ pozele si update-urile postate pe blogul 1000 km Balkan si pe Facebook. Azi incepe ziua 3, o etapa foarte lunga (65 de km) si le tin pumnii! Vremea nu mai tine cu ei (ploua marunt…), dar sunt sigur ca vor termina cu succes si ziua de azi. De abia astept sa ma alatur grupului de alergatori pe 19 noiembrie, cand vom parcurge ultima parte a traseului (aproximativ 60 de km), de la Daia la Bucuresti, Bd. Expozitiei! Vom fi foarte multi atunci si va invit sa veniti alaturi noi. Eroii nostri (si ai fundatiilor promovate) vor fi la capatul puterilor si vor avea, cu siguranta, nevoie de prezenta noastra si cuvinte de imbarbatare… ­čÖé

Asadar, lunea viitoare, la 7.30 (dimineata), ne vedem in Daia (o comuna langa Giurgiu…). Daca nu vreti sa parcurgeti intrega distanta, puteti sa va alaturati grupului de alergatori la intrarea in Bucuresti, sau macar cu 4-5 km inainte de finish. Si, fireste, ii mai puteti ajuta donand. Va multumim!

Scrie un comentariu

Lasa-ti email-ul pentru a-ti trimite noutati

Aboneaza-te

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *